ANDREEA TONCIU are probleme cu fetiţa. Anunţul făcut pe Facebook

Are mai puţin de o jumătate de lună de când a adus-o pe lume pe micuţa Rebecca şi deja Andreea Tonciu poate spune că a început să simtă într-adevăr greutăţile unei proaspete mămici, mai ales că bruneta a avut, din nefericire, multe probleme de sănătate şi în timpul sarcinii, dar fetiţa ei o face să uite de orice obstacol.

27 iun. 2016, 11:22

Mama Andreei Tonciu a spus cu ce probleme se confruntă fiica ei şi care sunt clipele grele prin care trece Andreea. 

Citeşte şi Andreea Tonciu, MOMENTE CUMPLITE după NAŞTERE. Vedeta se confruntă cu PROBLEME MARI

  A constatat că este ok, deşi a fost speriată de multă lume că este dureros. Durerile au început de săptămâna trecută. O ţine toată ziua la sân, de dimineţa până seara o ţine la sân. S-a schimbat foarte mult, este o mămică extrem de ataşată, nu vrea pe nimeni, să stea în jurul nimănui. Rebecca se trezeşte cu mami de mai multe ori, cu bunica doar de două ori. Cu tati a dormit o noapte şi a zis că este îngrozitor”, a dezvăluit mama Andreei Tonciu.

Bruneta a postat ca o mămică mândră o fotografie cu fetiţa ei, pe contul său de facebook, punând ca descriere „minunea noastră”. Fanii au reacţionat imediat, imaginea primind peste 7500 de like-uri şi zeci de comentari, în care admiratorii brunetei încercau să-şi dea seama cu care dintre părinţi seamănă fetiţa: „seamănă foarte bine cu tine!”, „ce seamănă cu tine, zici că e tu când erai mică!”, „ce seamănă cu tine păpuşa!”, „Andreea, cu tine seamănă!” au fost doar câteva dintre comentarii.

Citeşte şi Andreea Tonciu, primele declaraţii după externare: Este foarte mâncăcioasă, sunt foarte fericită

După o relaţie tumultoasă, Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele unui tânăr pe nume Daniel Niculescu. Cei doi au atras toate privirile pentru prima dată, la petrecerea de nuntă a Sânzianei. În noiembrie 2015, aceasta a anunţat că este însărcinată, iar la începutul acestui an, cei doi au făcut cununia civilă.