Angajări la Germanos în toată ţara

Germanos face angajări la la Bucureşti, Covasna, Sibiu, Braşov, Brăila, Galaţi, Sânnicolau Mare, Satu Mare, Arad, Roman, Târgu-Jiu, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmaţiei, Medgidia. Iată posturile vacante şi profilurile căutate de angajatori. 

RomaniaTV.net
11 mai 2015, 06:14
Angajări la Germanos în toată ţara

Germanos angajează un specialist instruire dezvoltare la Bucureşti.

Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare în Psihologie, Comunicare, Tehnic, Telecomunicaţii; ai certificare formator CNFPA; ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi de operare MS Office, cunoştinţe medii de project management; ai permis de conducere categoria B de cel puţin un an de zile, fără incidente. Candidatul potrivit pentru acest post este orientat către clienţi, către rezultate şi rezolvarea problemelor.
7 iunie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Germanos angajează reprezentanţi de vânzări.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, are un an experienţă într-un post similar, are bune cunoştinţe de operare PC şi cunoştinţe de bază de utilizare case de marcat. De asemenea, este orientat către clienţi şi către rezolvarea problemelor, are iniţiativă şi spirit de echipă.
25 mai este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Germanos în oraşele Covasna, Sibiu, Braşov, Brăila, Galaţi. Amănunte, aici.

Până pe 18 mai se primesc candidaturi pentru poziţia vacantă la Germanos în Sânnicolau Mare, Satu Mare, Arad, Roman, Târgu-Jiu.
Detalii găsiţi aici.

6 iunie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru poziţia deschisă la Germanos în Slatina şi Drobeta Turnu Severin.

5 iunie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Germanos în Miercurea Ciuc, Sighetu Marmaţiei, Medgidia. Informaţii suplimentare, aici.