Angajări pe salarii de la 2.000 de lei până la 3.000 de lei pe lună

RTV vă prezintă oferta de muncă plătită cu salarii cuprinse între 2.000 de lei şi 3.000 de lei pe lună, disponibilă pe cel mai mare site de recrutare din ţară. 

RomaniaTV.net
30 ian. 2018, 06:21
Angajări pe salarii de la 2.000 de lei până la 3.000 de lei pe lună

O firmă angajează croitori pe salarii de 2.000 de lei – 2.500 de lei net lunar, în funcţie de experienţă.
Candidatul potrivit pentru acest post are minimum cinci ani experienţă în domeniu, are cunoştinţe tehnice despre materiale textile şi întărituri în procesele de tăiere, călcare şi de coasere. Are, de asemenea, cunoştinţe de cusut manual, poate lucra cu tehnologie de ultimă generaţie, dă dovadă de atenţie sporită la detalii.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Uniunea Judeţeană a Cooperaţiei de Consum Cluj angajează inspector resurse umane pe salarii de 2.800 de lei lunar. 

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cel puţin un an experienţă într-un post similar, poate lucra cu termene-limită, e sociabil, cunoaşte legislaţia muncii.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează pe postul de asistent manager-secretară. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cunoştinţe cel puţin medii de engleză, ştie să lucreze în MS Word, Excel, Outlook, Adobe illustrator, Photoshop. E, de asemenea, rezistent la îndeplinirea sarcinilor repetitive, e adaptabil, are abilităţi de organizare şi planificare, şi permis de conducere. Angajatorii oferă salarii de cel puţin 3.000 de lei candidatului selectat pe acest post.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.