Dorel a lovit din nou: angajaţii de la gaz au dat foc unei case din Arad VIDEO

O parte din acoperișul unei case, precum și o cameră din mansarda locuinței, au fost cuprinse de flăcări, după ce o echipă de muncitori care efectuau lucrări la o țeavă de gaz nu și-a luat toate măsurile de precauție când s-a apucat de treabă.

27 nov. 2018, 15:00
Dorel a lovit din nou: angajaţii de la gaz au dat foc unei case din Arad VIDEO

Se pare că, în timp ce echipa efectua lucrări la o țeavă de gaz amplasată undeva în spatele imobilului, s-au produs scântei mecanice, gazul a ieșit cu presiune din conductă, producându-se o flacără care a ajuns până la acoperișul casei, scrie aradon.ro. Aproximativ 80 de metri pătrați, precum și una dintre cele patru încăperi ale mansardei au fost afectate de foc.

Citeşte şi Incendiu puternic în Baia Mare. Două case au fost cuprinse de flăcări

Incendiul a fost localizat în 15 minute și lichidat în aproximativ o oră de către echipajele de pompieri. Pentru localizarea și stingerea focului a intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere și un echipaj de descarcerare, în total – 9 subofițeri. În momentul sosirii acestora la fața locului, incendiul se manifesta violent, cu flacără.

În legătură cu cele întâmplate Compania DelgazGrid a transmis următorul comunicat de presă: „Astăzi, 27 noiembrie, în municipiul Arad, în timpul executării unor lucrări de revizie a unui post de reglare măsurare a presiunii gazelor naturale a izbucnit un incendiu. Acesta a fost stins de către ISU Arad. Compania noastră a demarat o cercetare pentru a se stabili circumstanţele şi cauzele care au generat acest incident”.