Antena 3 şi Antena 1, emisie întreruptă temporar

Duminică noaptea, posturile de televiziune ale trustului Impact, Antena 1, Antena 3, Antena Stars și-au întrerupt emisia, pe ecran fiind difuzată mira. Emisia postului de televiziune a fost reluată în jurul orei 8.45.

21 mart. 2016, 12:31
Antena 3 şi Antena 1, emisie întreruptă temporar

Reprezentantul Antena Group a spus, joi, la CNA că posturile din trust își vor întrerupe emisia. “În weekend urmează să întrerupem emisia pentru a emite din noua locaţie. Întreruperea va fi doar de câteva ore, pe noapte”, a precizat Răzvan Gaşpar, citat de Agerpres.

Reprezentantul trustului Intact a mai spus că ultimul pas al mutării va fi mutarea definitivă în fostul sediu al Prima TV, unde este nevoie de multe amenajări. “Partea de logistică s-a mutat deja în Pipera. În următoarele luni vom muta totul acolo”, a mai declarat el.

Reprezentanții Antena Group au solicitat, joi, Consiliului Național al Audiovizualului să reautorizeze studiourile în care ar urma să emită de la Romexpo, dar membrii Consiliului au amânat decizia pentru săptămâna viitoare, după ce pe 21 martie inspectorii vor verifica dacă la noul sediu există toată aparatura necesară și dacă aceasta este funcțională.

„Noi vom fi capabili de a emite din noua locație în weekend. Studiourile sunt montate. Aparatura este montată, totul este funcțional și mai sunt mici lucrări de retuș. (…) Tot acest transfer a fost un efort supraomenesc, de două săptămâni lucrează sute de oameni”, a spus Flavia Niculae, consilier juridic la Antena Group. Lorand Turos, membru al CNA, a pledat însă pentru o amânare a deciziei pe săptămâna viitoare, marți, propunere adoptată prin vot de către Consiliu. „Eu constat că din procesele verbale nu reiese faptul că ei au toate echipamentele în sediu și că acestea sunt funcționale. Propun amânarea luării unei decizii pentru ședința viitoare, marți, urmând ca luni inspectorii noștri să facă o nouă verificare și din proces verbal să reiasă dacă acele echipamente pe care și le-au asumat există și sunt funcționale sau nu”, a declarat el.