Anunţul făcut de Andra şi Cătălin Măruţă de DRAGOBETE. Mii de LIKE-uri în câteva minute

Miercuri este Dragobetele, Ziua Îndrăgostiților în variantă românească. Cu această ocazie, Andra i-a făcut o emoționantă declarație de dragoste soțului ei, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță.

24 feb. 2016, 09:17
Anunţul făcut de Andra şi Cătălin Măruţă de DRAGOBETE. Mii de LIKE-uri în câteva minute

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase, dar și mai bine sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt perfecți împreună și au o familie extraordinar de frumoasă alături de cei doi copii ai lor. Dragostea dintre ei este atât de mare,  încât acest lucru se vede din fiecare gest al lor.

De Dragobete, cântăreața i-a făcut o declarație de dragoste publică partenerului ei de viață. “Unii spun că există oameni pentru care merită să mori! Eu cred că există oameni pentru care merită să trăiești! Tu ești ACELA pentru mine! Te iubesc, soțul meu! Să aveți cea mai frumoasă zi de Dragobete! Vă pup!”, a scris artista pe pagina  sa de Facebook, acolo unde a postat și o fotografie în care apare alături de prezentatorul de televiziune într-o ipostază plină de tandrețe, scrie Libertatea.

Mesajul Andrei pentru partenerul ei de viață, dar și pentru prietenii săi virtuali a adunat mii de like-uri în doar câteva minute.