Anunţul GRAV pentru fiica lui Marius Ţeicu. Medicii le-au dat vestea

Veşti proaste pentru Patricia Radulescu Teicu. Internată de o buna bucata de vreme la Spitalul Fundeni,femeia, in varsta de 39 de ani, a aflat ca va avea probleme cu transfuziile, intrucat nu mai este deloc sange, grupa ei, in clinica bucuresteana sau la centrele de specialitate.

09 iul. 2016, 09:15
Anunţul GRAV pentru fiica lui Marius Ţeicu. Medicii le-au dat vestea

În urma cu trei luni, lumea mondenă era zguduită de o veste teribila. Fiica marelui compozitor Marius Teicu, care sufera de o boala de sange avea nevoie urgent de transfuzii. Pe adresa ei de socializare, tanara a cerut ajutorul celor care aveau grupa A2 (RH pozitiv) si a asteptat o minune.

Oamenii au fost receptivi si, imediat, au donat sange pentru fata lui Marius Teicu, iar rezultatele s-au vazut. Patricia si-a revenit si, o vreme, s-a simtit mai bine din punct de vedere medical.

Din pacate, o luna mai tarziu, Patricia Teicu a revenit la Spitalul Fundeni, la Sectia de Transplant Medular, in stare grava. Tanara de 39 de ani, mama a doi copii, a avut iarasi nevoie de sange, de data aceasta in cantitate mai mare. Astfel ca, tatal ei a apelat la ajutorul persoanelor din lumea artistica pentru o noua donare de sange. Mai mult, compozitorul a facut si o campanie publica, desi el este recunoscut ca fiind, in general, un tip retras, caruia nu ii place sa se expuna, scrie wowbiz.

Toti s-au mobilizat si, in prima faza, pacienta a primit sange pentru a putea trece peste momentele critice.  Insa, acesta nu este suficient, iar vestile rele au inceput deja sa apara. Surse din preajma Patriciei sustin ca grupa ei A2(Rh pozitiv) nu mai este deloc „pe stoc”.

“Grupa pe care o are Patricia Teicu este greu de gasit in cazul unei transfuzii. In ultimul timp, in spitalul in care este internata, dar si in clinicile de specialitate, unde se fac donari, nu este pic de sange A2 (RH pozitiv), ceea ce este un lucru grav! De aceea, familia este nelinistita si recurge la tot felul de solutii”, au spus apropiati ai femeii.

Cei care vor sa o ajute pe fata muzicianului sa treaca peste acest hop teribil din viata ei pot dona sange „grupa A2 (RH pozitiv) la Centrul de Transfuzii Central (strada Doctor Felix) mentionand „Pentru Radulescu Patricia Rodica”, este mesajul lui Marius Teicu.