APEL UMANITAR. O femeie are nevoie de sânge după un accident în care şi-a pierdut şi copilul

Gabriela Teodorescu, o tânără internată în prezent în secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța, victima unei tragedii rutiere în cursul căreia copilul ei de numai 11 luni și-a pierdut viața, are nevoie urgentă de sânge.

RomaniaTV.net
16 iun. 2015, 10:16
APEL UMANITAR. O femeie are nevoie de sânge după un accident în care şi-a pierdut şi copilul

Gabriela a trecut, duminică seara, prin clipe groaznice. Atât ea, cât și alte patru persoane au fost rănite în cursul unui accident care a avut loc între Eforie Nord și Eforie Sud. Toți au fost implicați într-un carambol rutier, când un microbuz a lovit violent de alte două mașini, scrie reporterntv.ro.

Microbuzul a intrat pe constrasens și a acroșat un alt autoturism care s-a rostogolit de câteva ori, apoi a ajuns pe celălalt sens de mers. Acolo a fost lovit încă o dată de o mașină care circula regulamentar și în care era o familie de turiști din Galați. Din accident au rezultat șase victime, patru adulți și doi copii, unul dintre micuți, în vârstă de 11 luni, murind după câteva ore.

Cine îi poate dona sângele necesar vieții este rugat să se deplaseze la Spitalul Județean Constanța, la secția Terapie Intensivă de la etajul III, unde trebuie să specifice că dorește să doneze sânge pentru Gabriela Teodorescu.