Aplicaţia care te ajută să ai grijă de animăluţul tău

Daca ai un caine, o pisica sau oricare alt animal de companie, o aplicatie care nu trebuie sa iti lipseasca din smartphone este VetApp. O interfata software care iti permite sa intri in legatura cu cele mai bune clinici veterinare si sa fii la curent cu starea de sanatate a animalelor preferate, relateaza GadgetReport.ro.

25 nov. 2016, 11:42
Aplicaţia care te ajută să ai grijă de animăluţul tău

Aplicatia, dezvoltata de o companie romaneasca, isi propune sa duca ingrijirea animalelor la un alt nivel, sa acorde mai multa atentie acestui capitol din viata stapanilor de animale.

Aplicatia este dezvoltata pentru a fi folositoare atat iubitorilor de animale cat si medicilor veterinari şi tuturor angajatilor din clinicile/cabinetele veterinare.

Prin intermediul aplicatiei VetApp, vei putea accesa, printre altele, o harta cu clinicile veterinare acreditate si cu serviciile prestate de acestea.

In functie de serviciul pe care il cauti, sunt afisate cabinetele veterinare (pe o raza de 5 km de la locatia acestuia) la care poti apela, inclusiv in caz de urgenta, sau care au program prelungit sau non-stop.

Iti poti face, astfel, o programare la unul dintre cabinetele veterinare existente in cadrul aplicatiei. Raspunsul de confirmare/ infirmare/ reprogramarea acesteia vine prin intermediul aplicatiei VetApp.

Mai mult chiar, in baza fisei pe care fiecare animal de companie o primeste, vei fi notificat atunci cand ai uitat sa mergi cu cainele sau pisica la medicul veterinar.

Si o alta facilitate interesanta – VetApp iti permite sa adaugi informatii despre animalele proprii, informatii care ulterior pot fi accesate (printr-o simpla cautare a email-ului sau a numelui utilizatorului) de cabinetele veterinare la care posesorii de animale isi fac programari.

Astfel, accesul la aceste informatii, dar si la carnetul de sanatate al animalelor este facilitat si scutește personalul cabinetelor veterinare de clasica inregistrare a animalelor in propria baza de date.

In acelasi timp, inregistrarea animalelor se poate face si de catre cabinetele veterinare, pentru stapanii de animale, care nu folosesc aplicatia.

O facilitate extrem de utila este aceea ca numarul de animale care pot fi adaugate este nelimitat.