Apple Watch. Cel mai mare secret al ceasului Apple. Americanii fierb de furie

Din motive necunoscute, Apple a introdus un port ascuns în Apple Watch, iar creatorii Reserve Strap s-au decis să profite de el.

RomaniaTV.net
06 mai 2015, 15:01
Apple Watch. Cel mai mare secret al ceasului Apple. Americanii fierb de furie

Pare un pic ciudat, dar se pare că Apple a introdus un port surpriză în locul de prindere a curelei de la Apple Watch. Cel mai probabil, acela are rol de diagnosticare. Nu a trecut însă foarte mult timp până când o echipă de oameni creativi i-au găsit şi alt scop.

În teorie, orice Apple Watch se încarcă prin inducţie, folosind un locaş de dimensiuni generoase de pe spatele ceasului. Asta înseamnă că nu-l veţi putea purta niciodată la mână în timp ce se încarcă. Alternativa vine de la creatorii Reserve Strap. Aceştia din urmă nu doar că au găsit soluţia pentru vă încărca smartwatch-ul în timp ce îl utilizaţi, dar afirmă că prin nou metodă se şi încarcă mult mai repede. Întregul concept pentru brăţara inteligentă gravitează în jurul portului ascuns de Apple a cărui poziţie o puteţi vedea în imaginea de mai jos. Designul iniţial pentru Reserve Strap era cel de mai sus, cu ajutorul acestei descoperiri însă, s-a ajuns la un aspect mult mai atrăgător pentru produsul final.

Citeşte mai mult pe playtech.ro