NIGERIA – ARGENTINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 1-2. Messi rămâne cu emoţii la CM 2018. Urmează Franţa

Argentina reuşeşte o calificare dramatică în faţa Nigeriei şi va juca împotriva Franţei în optimile CM 2018.
Filip Stan
26 iun. 2018, 15:46
NIGERIA - ARGENTINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 1-2. Messi rămâne cu emoţii la CM 2018. Urmează Franţa

ARGENTINA – NIGERIA 2-1. Final: CALIFICARE dramatică pentru Argentina! Fosta campioană mondială reuşeşte să ajungă în optimi, când nimeni nu îi mai dădea şanse. 

Croaţia a învins, cu acelaşi scor, 2-1 (0-0), la Rostov pe Don, echipa Islandei, în ultima etapă a Grupei D. 

Clasament final: 1. Croaţia, 2. Argentina 4 puncte, 3. Nigeria 3 puncte, 4. Islanda 1 punct


Min. 87: Rojo readuce Argentina în avantaj, la aest scor Nigeria este calificată.

* Maradona a avut o atitudine foarte ciudată şi interpretabilă la meciul cu Nigeria. La un moment dat, a aţipit în tribune. 

Min. 49: penalty pentru Nigeria şi galben pentru Mascherano, executa Moses, Nigeria – Argentina 1-1.

Min. 33: Messi aproape de dublă, bara se opune unui nou gol!

Min. 14: Messi deschide scorul, ARGENTINA – NIGERIA 1-0

ARGENTINA – NIGERIA, echipele de start:

NIGERIA: Uzoho – Balogun, Ekong, Omeruo – Moses, Etebo, Obi Mikel, Ndidi, Idowu – Musa, Ihenacho
Selecţioner: Gernot Rohr.

ARGENTINA: Armani – Mercado, Otamendi, M. Rojo, Tagliafico – E. Perez, Mascherano, Banega, Di Maria – Higuain, Messi. Selecţioner: Jorge Sampaoli.

ARGENTINA – NIGERIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 

 

 

NIGERIA – ARGENTINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Argentina este condamnată să câștige ultimul meci din Grupa D a Mondialului din Rusia pentru a mai rămâne în competiție. Selecționerul Jorje Sampaoli, acuzat pentru tactica nepotrivită din partidele cu Islanda (1-1) și Croatia (0-3), trebuie să găsească formula câștigătoare pentru ca „pumele” să obțină un succes la scor împotriva Nigeriei. În aceste condiții, surse din cadrul finalistei ediției trecute a CM anunță că Sampaoli ar fi decis să schimbe patru jucători din formula de start.

Surse apropiate echipei naționale a Argentinei susțin că Sampaoli va schimba patru jucători pentru meciul cu Nigeria. Locul lui Kun Aguero ar urma să fie luat de Gonzalo Higuain. Din formula de start nu va mai face parte nici portarul Willy Caballero, care a fost găsit principalul vinovat pentru înfrângerea cu Croația. În locul lui va intra Franco Armani. Marcos Acuna va fi înlocuit de Angel di Maria, în timp ce locul lui Enzo Perez va fi luat de Ever Banega.

Asta, după ce englezii de la Daily Mail au anunţat că situaţia din sânul naţioanalei este una foarte tensionată şi că Messi şi Mascherano vor face echipa de start pentru meciul decisiv cu Nigeria. 

NIGERIA – ARGENTINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: „Relația noastră cu Sampaoli este una normală. Dacă simțim ceva ce nu ne convine, îi spunem. Dacă nu am face asta, am fi ipocriți. Trebuie să ne gândim numai la binele echipei. Suntem 23 de jucători și știm că avem o situaţie complicată. Noi suntem responsabili, dar aceste critici nu ne ajută. Nu jucăm bine și suntem responsabili de rezultate. Ne criticăm singuri. Dar nu vom răspunde de ce fac alții”, a comentat Mascherano, conform Marca.

Mai mult, presa din Argentina a dezvăluit că Pavon l-ar fi lovit cu pumnul pe Mascherano, după ce fostul mijlocaş al Barcelonei i-ar fi reproşat lui Caballero primul gol încasat în partida ruşinoasă cu Croaţia.

Cum ar putea arata primul „11” al Argentinei în fața Nigeriei: Armani – Fazio, Otamendi, Rojo – Mercado, Tagalfico – Mascherano, Banega – Messi – Higuain, Angel di Maria

Iată cum poate trece Argentina de faza grupelor:

Dacă Argentina câştigă, are nevoie ca Islanda să piardă sau să termine la egalitate împotriva Croaţiei. În cazul unei victorii a nordicilor, se ajunge la egalitate de puncte. Primul criteriu de departajare este golaverajul, capitol la care, în acest moment, nordicii sunt avantajaţi (-2, faţă de -3).

 

NIGERIA – ARGENTINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Cu alte cuvinte, dacă ambele echipe se vor impune în ultima etapă, Argentina are nevoie să câştige la o diferenţă cu un gol mai mare decât Islanda pentru a merge în optimi, dar și să înscrie cu un gol mai mult decât nordicii. Astfel, golaverajul va fi egal, dar sud-americanii ar avea mai multe goluri marcate.

Există, însă, şi un scenariu în care Argentina şi Islanda termină la egalitate perfectă (puncte, golaveraj, număr de goluri marcate). Pentru ca acest lucru să se întâmple, e nevoie ca vicecampioana mondială să se impună cu 2-0, iar naţionala lui Heimir Hallgrimsson cu 2-1.

În această situaţie, departajarea se va face în funcție de clasamentul fair-play, acolo unde sud-americanii stau mai prost în acest moment. Dacă şi aici va fi în cele din urmă egalitate, echipa calificată se va decide prin tragere la sorţi.

Duminică, lotul Argentinei l-a sărbătorit pe Messi, care a împlinit 31 de ani. A fost o aniversare tristă pentru starul Argentinei, deși a fost unicul jucător care a scăpat necriticat de presă sud-americană. Fostul Balon de Aur a lăsat de înţeles că ar vrea să continue la naţională, neputând să renunţe la visul de a fi campion mondial.

ARGENTINA – NIGERIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Singurul nigerian ce a marcat la două Mondiale, Ahmed Musa reușind ultimele 4 goluri ale africanilor la aceste turnee, are tot mai mult tupeu.

Împrumutul de la Leicester la ȚSKA Moscova l-a ajutat pe Ahmed Musa să prindă competiția din Rusia: cele 6 goluri în 10 meciuri l-au convins pe selecționer, care nu l-a titularizat însă în primul meci.

Contra Islandei, s-a dezlănțuit și a păstrat în viață și trupa lui Sampaoli. Poate tocmai întrucât atacantul de 25 de ani se simte foarte bine contra albiceleștilor!

„De fiecare dată când înfrunt Argentina sau când Messi e de partea cealaltă, marchez. Așa am făcut-o acum patru ani în Brazilia, unde am dat două goluri. Și cu Leicester, în Ligă, i-am marcat o „dublă” Barcelonei.

De ce nu s-ar întâmpla și de data asta? Am destule amintiri plăcute, sunt chiar bun să dobor recorduri și fericit că am devenit golgeterul Nigeriei la Mondiale. Îi mulțumesc antrenorului că mi-a dat încredere și sper să ne calificăm!”, a declarat, optimist, Ahmed Musa.

  • CM 2018: Federaţia argentiniană, amendată de FIFA cu 105.000 franci elveţieni

Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a amendat, luni, forul naţional argentinian de profil cu suma de 105.000 franci elveţieni (91.000 euro), din cauza comportamentului fanilor naţionalei ”albiceleste” în meciul pierdut cu 0-3 în faţa Croaţiei, pe 21 iunie, la Cupa Mondială de fotbal din Rusia.

Potrivit FIFA, suporterii argentinieni s-au făcut vinovaţi de încăierări, aruncarea de obiecte, insulte şi scandări homofobe. Naţionala lui Leo Messi a fost sancţionată şi ea pentru faptul că un jucător nu s-a prezenta la interviul de după meci.

Imagini video filmate cu telefonul mobil au arătat doi suporteri croaţi aflaţi la sol, loviţi cu pumnii şi picioarele de patru argentinieni, pe culoarul de acces în tribunele stadionului din Nijnîi Novgorod, precizează AFP.

Şi federaţia croată a primit o amendă de 13.000 de franci elveţieni pentru faptul că suporterii săi au fost implicaţi în violenţe.

Jucătorii naționalei Argentinei au coborât din hotel să cânte alături de fani

Câțiva jucători din lotul naționalei Argentina au ieșit în fața hotelului din Sankt Petersburg, unde sunt cazați, la insistențele suporterilor care au venit să le transmită un mesaj de încurajare înainte de meciul cu Nigeria, decisiv pentru calificarea „pumelor” în optimile de finală ale Mondialului din Rusia.

Fotbaliști precum Salvio, Enzo Perez, Rojo, Guzman, Armani, Fazio, Ansaldi, Biglia și Tagliafico au decis să iasă și să se apropie de oameni pentru a face și câteva fotografii.

Ceea ce a atras atenția a fost absențele lui Messi, Mascherano, Di Maria, Banega, Higuain, Caballero, Aguero și Dybala, cei mai importanți fotbaliști din lotul pregătit de Jorge Sampaoli.Argentina este condamnată să câștige cu Nigeria, în ultimul meci din Grupa D a Mondialului din Rusia, pentru a mai rămâne în competiție. Totuși, această victorie s-ar putea dovedi insuficientă dacă luăm în calcul și celălalt meci din grupă, Islanda – Croația. Astfel, Argentina se poate califica dacă îi învinge pe nigerieni la un număr mai mare de goluri decât ar reuși Islanda în jocul cu Croația.

„Acest meci trebuie jucat cu inima. Trebuie să facem tot posibilul pentru a ne asigura că Argentina va ajunge în runda următoare. Mâine vom juca prima dintre cele cinci finale pe care le avem de jucat. Sunt sigur că mâine vom vedea cea mai bună versiune a echipei Argentinei la această Cupă Mondială”, a spus Sampaoli, în conferința de presă.

După primele două etape din Grupa D, Argentina are un singur punct şi e pe ultimul loc.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare
Fanatik.ro
Băutura adorată de români al cărei preț va exploda. Un simplu pahar va fi considerat un adevărat lux
Capital.ro
Decizie pentru toți cei care au APARTAMENTE. Klaus Iohannis a semnat decretul astăzi, 30 MAI
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Decizie majoră pentru șoferii din România! Ce se întâmplă cu punctul de amendă
Adevarul
Caravană electorală, atacată cu bâtele într-o comună din județul Buzău VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Socialism „pe pâine” în școlile românești. 78% dintre liceeni sunt deja de stânga
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Ce i-a făcut Iancu Sterp lui Jador în momentul în care l-a văzut, după ce mama Geta l-a jignit
Cancan.ro
Câți euro a primit Sorin Pușcașu pentru cele 19 săptămâni la Survivor All Stars. Îi datorează o parte din bani lui Zmărăndescu!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Data la care intră alocațiile în luna iunie: Cu cât au crescut acestea în 2024 și care sunt condițiile pentru acordarea alocațiilor
Capital.ro
Vouchere pentru proprietarii de TERENURI. Se dau chiar și 20.000 DE EURO de persoană
StirileBZI
Creșterea salariului minim va duce la un val de scumpiri. Experții spun că este un efect de domino
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'