Aroganţă maximă a elevei de la Rosetti care şi-a aruncat colega pe scări FOTO

A ajuns protagonista unui scandal care a făcut înconjurul ţării alături de prietena ei, după ce şi-a lovit cu bestialitate colega, apoi a aruncat-o pe scări. În timp ce ancheta este în plină desfăşurare, una dintre piţioancele agresoare are o atitudine incredibilă.

12 dec. 2015, 07:31

Luiza, una dintre cele două tinere care au agresat o colegă într-una dintre recreaţii, îşi aşteaptă pedeapsa pe internet, scrie spynews.ro. Ieri, la câteva zile de la bătaia care a îngrozit o ţară întreagă, eleva de doar 16 ani este activă pe un site de socializare, acolo unde le răspunde la întrebări admiratorilor şi prietenilor virtuali. Luiza primeşte tot felul de complimente şi propuneri mai mult sau mai puţin decente, iar ea nu rămâne deloc indiferentă. Culmea, asta în timp ce conducerea şcolii încearcă să găsească o modalitate de a le pedepsi atât pe ea, cât şi pe colega ei, după ce i-au aplicat o „corecţie” Ioanei, cele două riscând să fie chiar şi exmatriculate.

Citeşte şi Cine sunt cele două eleve care au agresat o elevă într-un liceu din Capitală FOTO

Luiza, extrem de populară printre liceenii de la Liceul Teoretic C.A. Rosetti, este cunoscută drept o fire colerică, obişnuind să îşi pună la punct colegii care îndrăznesc să o înfrunte. Tânăra pozează extrem de sexy pe site-urile de socializare. Conştientă de atuurile ei, eleva nu se dă înapoi de a se fotografia în diferite ipostaze, care mai de care mai provocatoare.

Georgiana, prietena şi colega Luizei, este „fată de Pantelimon”. Aceasta a fost complice în evenimentul care a scandalizat o ţară întreagă, doar pentru că a ales să îşi ajute prietena cea mai bună în a-i oferi o lecţie Ioanei. La fel ca şi Luiza, Georgiana obişnuieşte să meargă în cluburi exclusiviste îmbrăcată extrem de sexy.