Aşa ceva nu se face. Monica Gabor a pitit bani mulţi de Mr. Pink. Câţi bani a strâns la ciorap FOTO

"Bani albi, pentru zile negre". Aceasta pare să fie deviza după care, în ultima vreme, s-a călăuzit Monica Gabor. Dar, pentru că are conturile blocate din cauza executărilor silite la care a fost supusă, fosta doamnă Columbeanu a apelat la o serie de tertipuri pentru a avea bani la dispoziție.

10 ian. 2015, 11:59
Aşa ceva nu se face. Monica Gabor a pitit bani mulţi de Mr. Pink. Câţi bani a strâns la ciorap FOTO

Conform unor surse de încredere din apropierea Monicăi, vedeta și-a calculat foarte bine pașii, scrie spynews.ro. Mai exact, fiind în postura de a rămâne fără misteriosul milionar, Moni a decis că este cazul să facă economii cât mai mari, așa că, fără știrea nimănui, a început să strângă fiecare bănuț la care poate ajunge.

Citeşte şi Irinel Coumbeanu, PROPUNERE SURPRIZĂ pentru FOSTA SOŢIE Monica Gabor

Și, încet-încet, cât a lipsit din România a reușit să strângă nu mai puțin de 100.000 de euro. Culmea, banii pe care îi are sunt acum depozitați, în siguranță, în contul unei amice pe care a cunoscut-o prin intermediul prietenei sale de încredere, Mădălina Apostol, cea care, de altfel, pentru o vreme, i-a depozitat și bijuteriile care, acum, se află în cutia de valori ale persoanei respective.

Citeşte şi Familia Monicăi Gabor, urmărită de BLESTEME. Tatăl a suferit un accident GRAV

Mai mult, cât timp a stat în România, Monica a apelat la economiile ei, dar a făcut-o în cel mai prudent mod cu putință. Astfel, susține sursa, în momentul în care a plecat la munte alături de fiica ei i-a solicitat persoanei care are banii ei într-un cont să îi scoată 5.000 de lei vechi pe care să îi folosească ca „bani de buznar”.