ASTRA – GENK 2-2: PARIURI winmasters.ro cu care nu dai greş în EUROPA LEAGUE. ASTRA-GENK LIVE VIDEO SPORT.RO şi DOLCE SPORT

ASTRA - GENK PARIURI EUROPA LEAGUE. Astra Giurgiu se află în faţa celei mai importante duble din istoria clubului. Campioana României se va duela cu Genk de la ora 20:00, în şaisprezecimile Europa League, fază în care a ajuns pentru prima oară în istorie, după ce a terminat pe locul 2 o grupă din care au mai făcut parte Roma, Austria Viena şi Viktoria Plzen. RomaniaTV.net vă prezintă cele mai bune oferte de pariuri de la winmasters.ro. VEZI SI BILETUL ZILEI EUROPA LEAGUE.

16 feb. 2017, 14:54

ASTRA GENK LIVE VIDEO ONLINE STREAM SPORT.RO DOLCE SPORT. Meciul ASTRA – GENK, din UEFA EUROPA LEAGUE, programat, joi, de la ora 20:00, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DOLCE SPORT şi SPORT.RO, va fi condus la centru de norvegianul Svein Oddvar Moen. Acesta va fi ajutat de asistenţii Kim Thomas Haglund şi Magnus Lundberg, de adiţionalii Svein-Erik Edvartsen şi Tore Hansen, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Jan Erik Engan.

ASTRA – GENK este LIVE VIDEO ONLINE STREAM AICI.

ASTRA – GENK PARIURI EUROPA LEAGUE. RomaniaTV.net vă prezintă cele mai bune cote. Astra porneşte cu şansa a doua, dar sunt alte variante de pariuri care vă pot aduce bani frumoşi în cont. CLICK PE IMAGINE PENTRU OFERTA COMPLETĂ

 

PARIURI WIMASTERS EUROPA LEAGUE 

 

winmasters ți-a pregătit cel mai usor de rulat bonus! 100% până la 300RON! Intră în universul winmasters cu oferta de care ai nevoie!!

Înregistrează-te, depune minim 40RON și primești un bonus de 100% până la 300RON, folosind codul bonus ‘BONUS300RO’ în momentul depunerii in campul destinat acestei sectiuni (Cod bonus).

Profită acum de cel mai competitiv bonus de pe piaţă! Fix ce-ţi trebuie! 
Doar la winmasters!

ASTRA GENK LIVE VIDEO ONLINE STREAM SPORT.RO DOLCE SPORT. Marius Şumudică, antrenorul celor de la ASTRA, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că în meciul cu GENK speră într-o mare măsură în ajutorul publicului. „Sperăm într-o mare măsură în ajutorul publicului, sperăm ca de data aceasta giurgiuvenii să fie alături de noi, să vină la meci, și ar fi păcat ca să nu profite de o astfel de șansă. Nu știm când vom mai ajunge în primăvara europeană atât noi cât și alte echipe din România, cred că va fi din ce în ce mai greu nu numai să te califici în grupe cât să ieși și din grupe și avem nevoie de ei fiindcă noi am venit aici la Giurgiu pentru ei, cred că ne-am făcut datoria, în mare măsură cred că ne-am făcut datoria, am adus trofee la Giurgiu”, a declarat Marius Șumudică.

ASTRA GENK LIVE VIDEO ONLINE STREAM SPORT.RO DOLCE SPORT. La rândul său, Albert Stuivenberg, antrenorul lui GENK, este rezervat înaintea meciului cu ASTRA: „Este foarte important acest meci pentru că poți ajunge mai sus cu astfel de partide. Este o experiență internațională pe care o pot căpăta jucătorii și este foarte important pentru clubul nostru, Genk, în ceea ce privește notorietatea. Astra este un club foarte interesant și impresionant, pentru că a reușit în Europa să învingă echipe cu nume importante, ca West Ham. Realistic vorbind, pot spune că sunt șanse 50% – 50%”.

ASTRA GENK LIVE VIDEO ONLINE STREAM SPORT.RO DOLCE SPORT. Echipe probabile la meciul ASTRA – GENK:

ASTRA: Lung – Al. Stan, Săpunaru, Fabricio, Junior Morais – Seto, Piţian – Al. Ioniţă, Teixeira, Budescu – D. Niculae.

GENK: Ryan – Uronen, Colley, Brabec, Castagne – Malinovsky, Pozuelo, Berge – Trossard, Samata, Schrijvers.

ASTRA GENK LIVE VIDEO ONLINE STREAM SPORT.RO DOLCE SPORT. Partida ASTRA GENK din 16-imile de finală ale UEFA EUROPA LEAGUE se joacă la Giurgiu, de la ora 20:00. DOLCE SPORT şi SPORT.RO transmit LIVE VIDEO ONLINE STREAM partida ASTRA – GENK.

BILETUL ZILEI. Cele trei pronosticuri care alcătuiesc biletul zilei sunt din Europa league. Selecţia a fost realizată de Pariuri1X2.ro, cel mai bun site de pronosticuri sportive din România.

BILETUL ZILEI EUROPA LEAGUE. La Vigo, Celta si Sahtior se vor infrunta intr-o disputa deschisa oricarui rezultat. Gazdele vor forta un succes care nu le poate fi la indemana in Ucraina, dar Sahtior, formatie ce a castigat toate partidele din grupa, marcand de 22 de ori, este pregatita sa dea peste calculele echipei pregatite de argentinianul Berizzo. Pontul nostru este „peste 1.5 goluri” in meci.

A doua alegere de pe Biletul Zilei o reprezinta partida in care Anderlecht o va intalni pe Zenit. Formatia lui Stanciu si Chipciu joaca foarte ofensiv pe teren propriu, acolo unde a inscris de 11 ori in cele 3 meciuri ale grupei de Europa League. Plusul de experienta este, insa, de partea trupei lui Mircea Lucescu. Nu alegem un pariu pe variantele clasice, 1,x,2, ci optam pentru aceeasi varianta: peste 1.5 goluri in meci!

Pentru a treia oara astazi, mizam pe cel putin 2 goluri. In vizor, confruntarea dintre AZ Alkmaar – Lyon. Se intalnesc doua echipe care au aratat in ultima perioada destule carente defensive, dar in acelasi timp, eficienta in atac.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă şi în plus primeşti şi una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Revendică bonusul la înscriere de 100% până la 300RON!!

winmasters ți-a pregătit cel mai usor de rulat bonus! 100% până la 300RON! Intră în universul winmasters cu oferta de care ai nevoie!!

Înregistrează-te, depune minim 40RON și primești un bonus de 100% până la 300RON, folosind codul bonus ‘BONUS300RO’ în momentul depunerii in campul destinat acestei sectiuni (Cod bonus).

Profită acum de cel mai competitiv bonus de pe piaţă! Fix ce-ţi trebuie! 
Doar la winmasters!

Termeni și Condiții

  1. Această ofertă este valabila până pe 31/12/2017, ora 23:59.
  2. Această ofertă de bonus este accesibilă numai clienților rezidenți în România
  3. Bonusul va fi acordat numai persoanelor care se înregistrează pentru prima dată la winmasters şi fac prima lor depunere. Nu puteți revendica bonusul pentru prima depunere după ce deja ați început să jucați.
  4. Bonusul de bun venit este un bonus de 100% până la maximul de 300 RON. O depunere va trebui efectuată în decurs de 14 zile de la crearea contului.
  5. Bonusul maxim acordat este de 100% până la 300 RON (65 EUR).
  6. Pentru a putea accesa primul bonus, vă rugăm să introduceți următorul cod în câmpul aferent, în timpul efectuării transferului de fonduri: „BONUS300RO”
  7. Depunerea de calificare trebuie să fie o sumă minimă de 40 RON.
  8. Jucătorii care solicită o retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulaj sunt excluși de la promoție iar sumele din balanța bonus vor fi anulate.
  9. Este necesar să rulați suma reprezentând depunerea și bonusul de 5 ori înainte de a face o retragere. Toate pariurile simple plasate la cote mai mici de 1,65 nu vor fi luate în calculul rulajului. Pentru ca un pariu multiplu să fie luat în calculul rulajului, fiecare selecție trebuie să fie la cote egale sau mai mari de 1.35. Tipurile de pariu handicap, de orice fel, și Forecast/Tricast nu vor fi luate în calcul pentru rulajul bonusului. După ce sunt îndeplinite condițiile de rulaj suma din balanța bonus va fi mutate în balanța cash pentru pariuri sportive și poate fi retrasă. Pariurile sistem nu se iau in considerare pentru calculul rulajului.
  10. Biletele care conțin meciuri cu marjă 0% nu vor fi luate în considerare pentru rulajul bonusului. Pariurile cashout nu sunt luate în considerare pentru calculul rulajului
  11. Pariurile/meciurile anulate sau participanții care nu au concurat sau evenimentele care, pentru orice motiv, au fost decontate la cote de (1.00), nu sunt incluse în calculul rulajului bonusului.
  12. Cerinţele bonusului pot fi îndeplinite numai plasând pariuri sportive. Limita de timp pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj a bonusului:60 de zile. Dacă nu sunt începlinite condițiile de rulaj în decurs de 60 zile, bonusul precum și câștigurile asociate vor fi anulate.
  13. Retragerile efectuate înainte de îndeplinirea condițiilor de rulaj declanșează anularea bonusului și a fondurilor existente în balanța de bonus pentru pariuri sportive, inclusiv eventuale câștiguri.
  14. Fiecare pariu poate avea o contribuție de maxim 50% la îndeplinirea condițiilor de rulaj. De exemplu, pentru un bonus de 400 RON, contribuția maximă a oricărui pariu la condițiile de rulaj poate fi de 200 RON.
  15. Calculul rulajului se face din momentul în care suma bonusului a fost creditată în contul dvs. winmasters.
  16. Utilizatorii pot avea un singur bonus activ pentru Pariuri Sportive.
  17. De asemenea, se aplică Termenii și condițiile standard winmasters.(13. Termeni generali pentru Bonusuri)
  18. Oferta este valabilă pentru clienții noi care s-au înregistrat după data de 18/01/2017, ora 14:00 CET. Pentru clienții care au revendicat o ofertă bonus înainte de data de 18/01/2017, ora 14:00 CET, această ofertă rămâne valabilă și se supune Termenilor și Conditiilor, așa cum acestea au fost acceptate în timpul activării ofertei.