ASTRA VIKTORIA PLZEN. Şumudică vrea să facă puncte pentru România

ASTRA VIKTORIA PLZEN. Marius Șumudică, antrenorul celor de la ASTRA, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că este extrem de important ca formația sa să nu piardă partida de pe teren propriu cu VIKTORIA PLZEN, programat, joi, în Europa League.

02 nov. 2016, 19:58
ASTRA VIKTORIA PLZEN. Şumudică vrea să facă puncte pentru România

ASTRA VIKTORIA PLZEN. „Ne așteaptă o partidă grea, o partidă de calificare. Dacă vom reuși să câștigăm, atunci Plzen, într-o proporție foarte mare, nu mai are nicio șansă la calificare. Și atunci ne așteptăm la o prestație dârză din partea lor, mai ales că este și un moment de revanșă. Sper să avem aceeași abordare pentru că suntem pe o pantă ascendentă. Și sper să nu pierdem, asta este extrem de important. Veți vedea o echipă a Astrei care își va da viața pe teren. Îmi doresc enorm de mult să nu ne facem de rușine în cupele europene. Vreau să aducem cât mai multe puncte României. Ăsta e obiectivul meu, peste cel de a ne califica în play-off. Iar acum depindem foarte mult și de meciul Romei de la Viena. Dacă Roma câștigă și noi luăm mâine trei puncte, atunci facem șase și avem șanse în continuare. Iar la ultimul meci poți să speri, pentru că vom întâlni probabil o echipă AS Roma deja calificată”, a spus Marius Şumudică.

ASTRA VIKTORIA PLZEN. Denis Alibec nu va putea evolua în partida de joi cu formația cehă din cauza unei leziuni la genunchiul drept. „Din păcate avem două probleme. Prima este absența lui Denis Alibec, jucător care nu va putea intra mâine pe teren pentru că are o leziune la genunchiul drept după partida cu Dinamo. El nu este apt 100 la sută să înceapă jocul și în aceste condiții nu îl voi folosi. Iar a doua problemă o reprezintă publicul, care se știe că nu va fi prezent în număr suficient de mare cât să pună presiune pe adversari. Ne așteptăm la maximum 2.000, nu mai mult”, a adăugat Șumudică.

ASTRA VIKTORIA PLZEN. Antrenorul a explicat că jucătorii săi vor lupta pentru a câștiga meciul cu Viktoria Plzen și pentru banii puși în joc de UEFA. „La noi orice bănuț pe care îl aducem contează. Din moment ce ni s-a spus clar că trebuie să ne autofinanțăm, orice meci pentru noi este pe muchie pe cuțit. Noi trebuie să aducem bani din transferuri, din calificări, din orice. Iar acesta este un meci care se joacă pe bani. Se știe foarte bine că o victorie înseamnă în jur de 360.000 de euro. La Plzen am adus acești bani pentru club, sper să o facem și mâine pentru că numai așa o să ne luăm și noi salariile la zi în viitor. În noiembrie se va face plata pentru calificarea în grupe, vom primi banii, nu va fi nicio problemă”, a menționat Șumudică.

ASTRA VIKTORIA PLZEN. Prezent la conferința de presă, mijlocașul senegalez Mansaly Boubacar a declarat că jucătorii Astrei vor lupta până la final pentru o victorie în meciul de joi. „Nu va fi un meci ușor cu Plzen. Dar suntem pregătiți pentru a juca acest meci și vom lupa până la finalul celor 90 de minute pentru cele trei puncte. Suntem motivați să jucăm meciul de mâine. Jucători de la echipe nu au primit banii de opt luni joacă și câștigă meciuri, noi de ce să nu putem să jucăm în cupele europene?”, a afirmat fotbalistul.

ASTRA VIKTORIA PLZEN. Astra întâlnește joi, de la ora 20:00, pe Arena Națională din Capitală, pe Viktoria Plzen, într-o partidă contând pentru Grupa E a Europa League. Dolce Sport va transmite LIVE VIDEO meciul ASTRA VIKTORIA PLZEN.