Cristina Demetrescu a realizat astrograma Oanei Roman. Ce urmează să se întâmple. „Probleme extrem de serioase şi de grave…”

Un astrolog celebru i-a făcut astrograma Oanei Roman. "Oana, vazandu-te des expunandu-ti ideile intr-un mod atat de spontan si cursiv, as fi putut sa imi formez o parere despre tine, fara sa mai fie necesara studierea astrogramei", a spus astrologul Cristina Demetrescu.

21 mart. 2017, 09:17
Cristina Demetrescu a realizat astrograma Oanei Roman. Ce urmează să se întâmple. „Probleme extrem de serioase şi de grave…”

„Recunosc insa ca, una as spune despre Oana Roman, doar exprimandu-mi opinia personala si mult mai mult imi transmite astrograma ta, poate chiar contrar unei prime impresii.

Citeşte şi Momente de COŞMAR la ziua Oanei Lis. Lui Viorel Lis i s-a facut RĂU

Pare o persoana extravertita, mereu dispunand de energie suficienta pentru a oferi si celorlalti, insa planetele descriu o persoana cu o mare nevoie de intimitate si care se regaseste cu precadere mai mult in singuratate, atunci cand dispune de timp pentru a-si pune ideile in ordine. Trece destul de usor de la starea de disponibilitate afectiva si amicala, la starea de indisponibilitate. Actionează in general pentru ca simte ca poate sa faca ceva, poate sa schimbe, poate sa alunge tristetea cuiva sau poate sa transforme o neintelegere intr-un lucru limpede. Din punct de vedere astral aceasta reprezinta o putere magica, pe care eu cred ca nu a ajuns inca sa ti-o cunoască, nici macar in proportie de 50%. Daca ai certitudinea ca vointa ta va actiona, intri in joc, nu pentru ca vrei, ci pentru ca te impinge ceva de la spate. Unii oameni te cauta atunci cand nu mai stiu ce solutie sa adopte.

Citeşte şi Oana Roman, mesaj ciudat pe Facebook. Ce se întâmplă cu soţul ei

Oana Roman este Berbec cu ascendentul pe granita dintre Taur si Gemeni si daca mergem mai mult spre Gemeni, aceasta combinatie o poate face sa spuna lucrurilor pe nume inainte sa le maturizeze in gandire.As vedea-o scriind si daca as fi in locul ei, as face-o intai sub pseudonim, ca sa dau anumitor planete, nu mai putine de 8 la numar, satisfactia misterului. O vad luand televiziunea si mai in serios decat pana acum, pentru ca detinand cea mai puternica si mai serioasa planeta pe casa comunicarii, in mod cert poate pune punctul pe I, in probleme extrem de serioase si de grave”, a scris Cristina Demetrescu pe astrostar.ro.