Astrologul Camelia Patrascanu iti spune ce trebuie sa faci cand e Mercur retrograd, indiferent de zodie

Toate zodiile trebuie sa tina cont de miscarea retrograda a lui Mercur, in Fecioara. Fenomenul va avea loc pana pe 22 septembrie, atunci cand planeta paraseste cerul karmic al zodiilor.    

07 sept. 2016, 15:16
Astrologul Camelia Patrascanu iti spune ce trebuie sa faci cand e Mercur retrograd, indiferent de zodie

Astrologul Camelia Patrascanu: „Nu trebuie sa ne grabim, sa ne apucam de lucruri noi pana pe 22 septembrie”

„Aparent, Mercur merge inapoi, doar aparent. Felul in care se misca planeta in spatiu face ca noua sa ni se para ca pe banda ei stagneaza. S-a facut o corelatie intre comportamente si aceste tranzite. Oamenii incep sa functioneze altfel in comunicare, in relatii.

Oamenii se cearta, interpreteaza lucrurile intr-o cheie mult prea personala, sunt confuzi, apar neclaritati si razgandiri. Se spune ca nu trebuie sa ne grabim sa ne apucam de lucruri noi pe 22 septembrie. In momentul in care si celelalte contexte astrale vin si completeaza fenomenul Mercur retrograd, inseamna ca avem sansa sa ne schimbam optica, punctele de vedere. Vechea gandire, vechea paradigma trebuie sa se schimbe.

Exista o lista de recomandari: daca avem mintea atat de ambiguizata, ar fi bine sa meditam dimineata si sa reflectam mai bine asupra lucrurilor. Tindem sa luam decizii dupa felul in care judecam rational, numai ca Mercur retrograd confuzeaza ratiunea”, a declarat astrologul.

Mai multe detalii, pe revista Teo