Astrologul Mariana Cojocaru, despre fenomenul care ne va afecta pe toţi pe 22 aprilie

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit despre Luna plina in Scorpion, fenomen astral ce va avea loc pe 22 aprilie, si cum influenteaza acest lucru zodiile.

21 apr. 2016, 09:06
Astrologul Mariana Cojocaru, despre fenomenul care ne va afecta pe toţi pe 22 aprilie

Mariana Cojocaru spune ca Luna plina in Scorpion va da tuturor zodiilor o stare de agitatie, dar si o intuitie buna. Persoanele foarte agitate pot suferi de insomnie in aceasta perioada.

„Exista aspecte care tin de Luna plina in Scorpion si influenteaza vremurile. Scorpionul, cand este potentat de acesta luna plina, ne da o stare de agitatie, dar si o intuitie buna. Suntem mult mai eficienti si mai determinati sa ne atingem scopurile, cautam solutii. Activitatea noastra va creste foarte mult. Luna plina poate da si insomniii la persoanele agitate”, a spus Mariana Cojocaru la România TV.

HOROSCOP Mariana Cojocaru. Cum influenţează planetele săptămâna dinainte de Florii VIDEO

Astrologul a mai precizat ca, pe langa acest fenomen astral, se va mai produce inca unul la fel de important, si anume Soarele in Taur.

„Importanta este data nu doar de luna plina in Scorpion, ci si de Soare in Taur. Asta inseamna beneficii imediate financiare. Cum ne apropiem de Sarbatori, oamenii vor face orice ca sa aiba tot ce isi doresc.

Cand discutam de aspectele mentionate anterior, ne gandim la forta extraordinara a zodiilor. Persoanele care sunt meteosensibilie sau depresive sau au tensiuni interioare pot sa simta presiune foarte mare asupra psihicului si este bine sa primeasca un suport moral sau un sprijin ca sa poata controla situatiile acestea delicate”, a mai precizat Mariana Cojocaru.