Atac armat în centrul Americii. 7 oameni au fost împuşcaţi în Colorado, 5 sunt poliţişti

Un atac armat fără precedent s-a consemnat în ultima zi a anului în statul Colorado, din centrul SUA. Un ofiţer de poliţie afirmă că mai mulţi colegi de-ai săi au fost împuşcaţi în apropiere de oraşul Denver.

31 dec. 2017, 15:30
Atac armat în centrul Americii. 7 oameni au fost împuşcaţi în Colorado, 5 sunt poliţişti

UPDATE, ora 18.45. A apărtu primul bilanţ. Au fost împuşcaţi cinci poliţişti, dintre care unul a murit. De asemenea, în schimbul de focuri au fost împuşcaţi şi doi civili. Atacatorul a fost împuşcat şi el şi se presupune că este mort.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Împuşcăturile au avut loc la Highlands Ranch, la aproximativ 25 km sud de Denver, cel mai mare oraş al statului Colorado. Primele cifre indică faptul că cel puţin 8 poliţişti au fost împuşcaţi.

Poliţiştii au fost chemaţi la un act de violenţă domestică, duminică, la ora locală 05.15 (14.15, ora României), dar la faţa locului au fost întâmpinaţi cu focuri de armă. Deocamdată nu sunt informaţii cu privire la soarta poliţiştilor împuşcaţi.

În media americană se vehiculează ideea că este posibil ca aceştia să fi fost victimele unei ambuscade, iar apelul la 991 să fi fost doar o stratagemă de a-i atrage în cursă.