Atacatorul milionarilor, surprins în imagini în timpul unui jaf în Mangalia – VIDEO

Imagini în premieră cu unul dintre atacurile celui mai periculos infractor al momentului. Un alt jaf dat de agresorul milionarilor din Piteşti a fost surprins de camerele de supraveghere. Este vorba despre filmarea care i-a ajutat pe anchetatori să pună mâna pe individ. Bărbatul a jefuit un afacerist din Mangalia, pe care l-a atacat cu o sabie.

RomaniaTV.net
27 mai 2015, 12:02
Atacatorul milionarilor, surprins în imagini în timpul unui jaf în Mangalia – VIDEO

Atacul din Mangalia a fost la fel de sângeros ca cel din Piteşti. Individul de 33 de ani a intrat peste un afacerist şi soţia lui înarmat cu o sabie. După ce bărbatul a filat timp de câteva zile casa omului de afaceri din Mangalia a acţionat. A intrat în locuinţă peste cei doi proprietari înarmat cu o sabie. I-a atacat, le-a furat banii şi bijuteriile după care s-a făcut nevăzut. 

Momentul în care agresorul fuge a fost surprins de camerele de supraveghere. El a sărit gardul cu sabia în mână şi s-a îndepărtat calm, apoi a dispărut.

Citeşte şi: DETALII NOI în cazul milionarilor jefuiţi din Piteşti. Agresorul a fost reţinut, însă nu îşi recunoaşte fapta

Imediat după ce agresorul sare gardul, soţia afaceristului iese pe poartă plină de sânge şi face semne disperate spre şoferii care trec pe drum ca să oprească să o ajute. Omul de afaceri iese şi el în urmărirea jefuitorului, îl caută, dar nu dă de urma lui. În imagini se vede clar că şi bărbatul este plin de răni şi are haina murdară de sânge.

 

Din aceste înregistrări, anchetatorii au reuşit să ia o imagine clară cu figura atacatorului. Agresorul a lăsat amprente atât la Mangalia, cât şi la Piteşti. Astfel, poliţiştii au făcut legătura între cele două cazuri şi au ajuns la agresor.

Individul a fost săltat de poliţişti din locuinţa lui din Cisnădie şi acum este după gratii. Pentru a-l prinde, autorităţile din România au colaborat cu agenţi din Franţa, Olanda şi Elveţia, ţări în care agresorul a comis mai multe tâlhării.