Aventurile unei femei din Norvegia în Marea Britanie: A fost violată de două ori într-o noapte

O turistă norvegiană a fost victima a două violuri într-o singură noapte. Cei doi violatori au acţionat separat, fără să ştie unul de celălalt. 

RomaniaTV.net
17 feb. 2015, 21:48
Aventurile unei femei din Norvegia în Marea Britanie: A fost violată de două ori într-o noapte

Norvegianca de 23 de ani care a fost victima celor două violuri în aceeaşi noapte fusese la un barbecue şi consumase alcool fără măsură. După ce femeia a petrecut, a vrut să se ducă acasă. Dar abia se mai putea ţine pe picioare, scrie Daily Mail.

Disperată şi ameţită, femeia a cerut ajutor să ajungă acasă.  Era atît de beată, încât a crezut că se găsea pe aeroportul Heathrow. Atunci au apărut doi indivizi. Era Marius Stakele cu un prieten de-al său. Femeia le-a cerut ajutorul.

Tânăra, al cărei nume nu a fost dat publicităţii din motive de discreţie, a fost luată de cei doi şi au condus-o până în dreptul unei autostrăzi. Stakele a dat-o cu capul de un zid de beton şi a violat-o. Apoi a abandonat-o acolo.

A doua zi, norvegianca a raportat atacul la poliţie. Dar, din nefericire, ea avea să afle ceva şi mai rău, adică faptul că fusese violată şi de un alt agresor, la un interval de patru ore, aproximativ între miezul nopţii şi ora 4:00 dimineaţa.

Violatorii – Marius Stakele, de 24 de ani şi Aftab Mohammed, de 39 de ani, care nu se cunoşteau între ei, au fost identificaţi de autorităţile britanice după ce au făcut analizele de ADN ale probelor culese de pe corpul victimei.

În ceea ce-l priveşte pe Mohammed, care este agent de securitate, acesta a povestit judecătorilor că se afla în timpul serviciului şi patrula străzile cu maşina. Femeia i-a cerut şi lui ajutorul, dar el a refuzat-o la început, pentru că nu avea voie să ia persoane străine în vehiculul de serviciu, dar până la urmă sw-a răzgândit.

După ce a ajuns în maşină, norvegianca i-a spus că nu făcuse niciodată sex cu un bărbat asiatic. Mai întâi, bărbatul a ezitat, dar femeia l-a provocat şi au făcut sex, fapt de care ea nu îşi mai amintea, după cum le-a povestit bărbatul magistraţilor. Mohammed le-a mai spus că nu a forţat-o nicio clipă să facă sex cu el şi că i-a dat şi bani ca să se întoarcă acasă.