Avionul Boeing 777 PRĂBUŞIT in Ucraina: Primele imagini de la tragedia în care au MURIT 297 de persoane VIDEO

Imagini cu bucăţi din Boeing-ul 777 al companiilor aeriene din Malaysia, prăbușit joi în regiunea Donbas, din Ucraina, au apărut pe internet. La bord se aflau 282 de pasageri şi 15 membri ai echipajului. Avionul se deplasa pe ruta Amsterdam - Kuala Lumpur.

17 iul. 2014, 16:33

Imagini cu bucăţi din Boeing-ul 777 al Malaysian Airlines, prăbușit în regiunea Donbas, din Ucraina, au apărut pe internet, potrivit publika.md.

VEZI ŞI Un Boeing 777 s-a prăbuşit în Ucraina, la graniţa cu Rusia. Toţi cei 295 de pasageri au murit VIDEO

Potrivit primelor informații, avionul ar fi căzut la 80 km de orașul Donețk din Ucraina.

Avionul malaezian prăbuşit pe teritoriul Ucrainei ar fi fost doborât de tiruri ale unui sistem de rachete antiaeriene Buk, a notat consilierul ministrului ucrainean de interne Anton Gheraşenko, pe pagina sa de Facebook.

‘Avionul zbura la înălţimea de 10.000 de metri. Au murit 282 de pasageri şi 15 membri ai echipajului‘, a precizat Gheraşenko, citat de Ria Novosti şi Interfax, potrivit Agerpres.

Potrivit expertului militar ucrainean Dmitry Tymciuk, catastrofa s-a petrecut în jurul orei 16.20 lângă orașul ucrainean Torez, regiunea Donețk, informează publika.md. Avionul se deplasa pe cursa Kuala Lumpur – Amsterdam. Tymciuk susține că forțele armate ucrainene nu dețin sisteme anti-aeriene în regiune.

Avionul companiei aviatice malaeziene a început să piardă altitudine la 50 de kilometri de spaţiul aerian rusesc, iar la scurt timp a fost descoperit în flăcări pe teritoriul Ucrainei.