Un bărbat, chemat la Poliţia Locală după ce a distribuit poze cu maşini ale Poliţiei parcate ilegal FOTO

Un bărbat din Timişoara a fost invitat la sediul Poliţiei Locale pentru a da explicaţii după ce a distribuit pe pagina sa de Facebook o fotografie cu două maşini ale instituţiei parcate pe trotuar.

18 apr. 2017, 18:11

Revoluţionarul Corneliu N. Vaida a postat, marţi, pe contul său de socializare Facebook, o invitaţie pe care a primit-o de la Poliţia Locală Timişoara, prin care este anunţat că trebuie să se prezinte la sediul instituţiei, miercuri, iar în caz contrar va fi amendat.

Vaida Corneliu Nicolae este invitat la Direcţia Poliţiei Locale, la data de 19.04.2017, ora 10.00, în lucrarea privind conţinutul mesajelor postate pe reţelele de socializare, respectiv Facebook, cu data de 13.04 şi 14.04.2017, în vederea clarificării. În caz de neprezentare, se vor aplica sancţiunile prevăzute de art. 2, pct. 33, din Legea nr. 61/1991, republicată„, scrie în invitaţia primită de bărbat.

Corneliu N. Vaida a fost chemat să dea explicaţii la sediul Poliţiei Locale Timişoara după ce a distribuit pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apar două maşini ale instituţiei parcate în faţa sediului Poliţiei Locale Timişoara, pe trotuar.

În imagine se poate observa cum între maşinile Poliţiei apare şi un cărucior de copii, demonstrând astfel faptul că printre cele două autovehicule nu se poate trece.

Citeşte şi Guvernul dă liber la RIDICAT maşini! În ce CONDIŢII poţi rămâne fără autoturism