Bărbat dispărut în Munţii Semenic. Aproximativ 150 de persoane au plecat în căutarea sa

Un bărbat Teregova, care s-a dus la cules de ciuperci, sâmbătă, în Munţii Semenic, nu a mai ajuns acasă. Un număr de 150 de persoane s-au mobilizat luni dimineața și au plecat în căutarea bărbatului.

23 nov. 2015, 10:49
Bărbat dispărut în Munţii Semenic. Aproximativ 150 de persoane au plecat în căutarea sa

Bărbatul are 59 de ani și este angajat al Primăriei comunei Teregova.

„Familia a anunțat că bărbatul nu a mai ajuns acasă, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Deocamdată, acesta nu a fost găsit, fapt pentru care luni dimineața s-au mobilizat toate forțele, respectiv, jandarmi, reprezentanți ai ISU, polițiști și salvamontiști, dar și localnici și reprezentanți ai Direcției Silvice Caraș-Severin, în total, circa 150 de persoane. În ajutor a fost trimisă și o dronă, de la Caransebeș”, a declarat Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

Cadavrul unui bărbat plecat să culeagă ciuperci a fost găsit mâncat de vulpi

La rândul său, șeful Serviciului Salvamont al CJ Caraș-Severin, Valentin Balaban, a declarat pentru Agerpres că din fiecare grup de căutare face parte și câte un salvamontist. De asemenea, pentru a ajuta la căutări au fost trimiși și doi câini salvamontiști din Caransebeș, unul dintre aceștia fiind primul câine născut, antrenat și brevetat în România pentru operațiuni de căutare și salvare în caz de avalanșe.