Bărbat dispărut în râul Argeş. Operaţiune dificilă de salvare, doi ciobani au sunat la 112

Echipaje de pompieri au fost solicitate să caute un bărbat în vârstă de 34 de ani dispărut, joi în jurul orelor prânzului, în apele râului Argeş, în localitatea Corbii Mari din judeţul Dâmboviţa.

13 iul. 2017, 20:43
Bărbat dispărut în râul Argeş. Operaţiune dificilă de salvare, doi ciobani au sunat la 112

Pompierii de la Detaşamentul Titu şi cei de la Garda de Intervenţie Potlogi caută un bărbat în vârstă de 34 ani dispărut joi, în jurul prânzului, în apele râului Argeş, în timp ce se scălda. Bărbatul a fost văzut ultima dată dispărând în apă în zona podului din localitatea Corbii Mari.

Doi ciobani care treceau prin zonă au observat hainele acestuia pe malul râului și, nevăzând pe nimeni prin preajmă, au sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat 2 echipaje de intervenție, cu o barcă de salvare, care acționează pentru căutarea persoanei dispărute.

Potrivit news.ro, operaţiunea este una dificilă din cauza apei adânci şi a curenţilor puternici din zona respective, precizează ISU Dâmboviţa.

În paralel, echipaje de pompieri, ajutaţi de scafandri, caută un copil dispărut în zona unei ape în zona unei staţii plutitoare din localitatea Gostinu din judeţul Giurgiu. Copilul, în vârstă de 11 ani, a fost văzut ultima dată miercuri seară, iar tot atunci au început căutările atât pe uscat cât şi în apă, însă fără rezultat.

Şi la Ploieşti un copil în vârstă de 14 ani s-a înecat miercuri după amaiză în apele unui lac artificial amenajat într-un parc construit la marginea oraşului din fonduri europene. Când a fost scos din apă, copilul se afla în stop cardio-respirator şi a fost dus la spital, unde a fost internat, el fiind în comă.

Citeşte şi: Cadavrul tânărului dispărut la Ocna Şugatag a fost găsit într-un lac