Bărbaţii români, SPERIAŢI DE ÎMBĂTRÂNIRE. Află pe ce operaţii estetice dau domnii mii de euro

Tot mai mulţi bărbaţi din România sunt preocupaţi de aspectul fizic şi apelează la tot felul de intervenţii estetice. Medicul lui Cătălin Botezatu spune că un sfert dintre pacienţii săi sunt domni dispuşi să cheltuiască mii de euro. Bărbaţii îşi injectează grăsime în cearcăne, fac lifting cu aţă sau recurg la celebrul tratament Dracula.

08 oct. 2013, 09:28
Bărbaţii români, SPERIAŢI DE ÎMBĂTRÂNIRE. Află pe ce operaţii estetice dau domnii mii de euro

O altă problemă a bărbaţilor din România este transpiraţia, aşa încât cei mai mulţi merg să-şi injecteze toxină botulinică sub braţ, în tălpi şi palme.

„Dacă în trecut din 10 pacienţi, unul era bărbat, acum vorbim de doi-trei bărbaţi din 10 pacienţi. În special bărbaţii din mediul afacerilor”, spune chirurgul plastician Morad Iancu.

„În mediul de afaceri contează imaginea şi vin la domnul doctor de câţiva ani. Cheltui cam 50-100 de euro pe lună pentru proceduri”, a povestit un pacient la România TV.

VEZI ŞI Obsesie BOLNAVĂ. Un travestit şi-a injectat 12 litri de silicon în corp. Are 200 de operaţii estetice FOTO

Cele mai căutate proceduri sunt cele nedureroase, fără anestezii, fără timp de recuperare şi cu rezultate spectaculoase. Dacă femeile sunt mai chibzuite cu banii, domnii plătesc oricât pentru operaţiile estetice.

O altă procedură la mare căutare atât în România, cât şi în America este terapia Dracula, în cadrul căruia chirurgul estetician recoltează celule active din sângele pacientului pe care le reinjectează apoi la nivelul feţei şi a gâtului.