Bărbatul care şi-a bătut iubita într-o spălătorie a fost lăsat în libertate

Bătăuşul din spălătoria de lângă Capitală a fost lăsat în libertate. Bărbatul a fost marţi la audieri la poliţie, după ce şi-a batut cu bestialitate iubita, iar apoi a pus imaginile pe reţelele de socializare. Femeia nu a depus plângere împotriva lui, dar a cerut un ordin de protecţie.

RomaniaTV.net
12 dec. 2018, 06:18
Bărbatul care şi-a bătut iubita într-o spălătorie a fost lăsat în libertate

Agresorul a fost chemat la audieri la ora 9 dimineaţa, dar a mers abia 3 ore mai târziu la secţie. Acolo a fost audiat în al doilea dosar deschis pe numele lui pentru încălcarea ordinului de protecţie. După ce a fost lovită de bărbat, fosta lui iubită a reuşit să obţină un ordin judecătoresc pe care agresorul l-a încălcat trimiţându-i mai multe mesaje de ameninţare.

Barbatul a plecat liber dupa audiere bpentru ca victima nu a depus plangere dupa bataia pe care a incasat-o iar acum este plecata din tara. Fara plangerea femeii, nu i se poate schimba barbatului calitatea in dosar. Prin urmare oamenii legii nu pot sa dispuna impotriva lui o masura preventia.

În urma acestui scandal, Poliţia din Ilfov a deschis şi o anchetă internă pentru a afla dacă nu cumva vreun poliţist a neglijat acest caz.