ANCHETĂ în Vaslui după ce un licean i-a spart capul unui coleg de clasă cu un scaun

Conducerea unui liceu din Vaslui a declanşat, vineri, o anchetă internă, după ce un elev de clasa a XII-a i-a spart capul cu o bucată de scaun unui coleg de clasă, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj medical pentru a-i opri adolescentului sângerarea rănii, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
29 nov. 2013, 19:13
ANCHETĂ în Vaslui după ce un licean i-a spart capul unui coleg de clasă cu un scaun

Potrivit conducerii Liceului „Anghel Rugină” Vaslui, agresiunea a avut loc în curtea unităţii de învăţământ în timp ce elevii implicaţi în incident se întorceau din clădirea laboratoarelor şcolii spre sala de clasă, situată în altă clădire.

Practic, unul dintre adolescenţi şi-a lovit colegul în cap cu o bucată de scaun, provocându-i acestuia o rană din care a început să curgă sânge.

În urma incidentului, profesorul de serviciu care se afla în apropiere a sunat la numărul de urgenţă 112, solicitând intervenţia unei ambulanţe.

„Elevul a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat să fie transportat la spital. Astăzi (n.r.- vineri) am mers personal cu adolescentul la medic pentru a mă asigura că starea lui de sănătate este una bună. Incidentul va fi analizat în cadrul Consiliului Profesoral, care va stabili şi sancţiunile care se impun în acest caz pentru cei doi elevi”, a declarat, vineri, directorul Liceului „Anghel Rugină” Vaslui, Daniela Popescu.

Potrivit acesteia, cei doi elevi riscă, potrivit regulamentului şcolar, de la scăderea notei la purtare până la exmatriculare.