BĂTAIE între PROSTITUATE la Timişoara. Iubitului uneia dintre ele a fost ÎNJUNGHIAT de o proxenetă

Scene dramatice pe o stradă din Timişoara, unde două prostituate s-au încăierat pentru teritoriul pe care îşi ademenesc clienţii. După ce s-au bătut bine, una dintre femei şi-a chemat în ajutor iubitul, un tânăr în vârstă de 26 de ani. Cealaltă şi-a chemat în ajutor proxeneta, care l-a înjunghiat pe bărbat.

RomaniaTV.net
21 feb. 2014, 06:27
BĂTAIE între PROSTITUATE la Timişoara. Iubitului uneia dintre ele a fost ÎNJUNGHIAT de o proxenetă

Furios, bărbatul i-a tras un pumn rivalei, trântind-o la pămant, scrie opiniatimisoarei.ro. În scurt timp, la faţa locului şi-a făcut apariţia proxeneta prostituatei lovite. Aceasta, o femeie de 31 de ani, a scos din buzunar un cuţit şi i l-a înfipt de două ori în spate tânărului.

Citeşte şi Tinere din România promovează PROSTITUŢIA direct pe FACEBOOK: Nu o fac pentru bani, o fac de drag FOTO

Când l-a vazut plin de sânge, iubita bărbatului a chemat imediat ambulanţa şi poliţia. Un echipaj al Salvării l-a transportat de urgenţă pe Ilie Bulgaru la Spitalul Municipal Timişoara pentru îngrijiri.

Citeşte şi Ce a păţit un BĂRBAT după ce a vrut să SATISFACĂ ORAL o PROSTITUATĂ FOTO

Poliţiştii de la Secţia 5 au descins pe Calea Aradului pentru a stabili ce s-a întâmplat. Proxeneta a fost ridicată şi dusă la audieri, iar mai apoi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Femeia de 31 de ani a ajuns după gratii pentru următoarele 20 de zile şi este cercetată pentru tentativă de omor.