Bătrână lovită mortal de un tramvai. Vezi ce făcea în timp ce traversa strada

Momente teribile la Timişoara, miercuri seara. O femeie a fost izbită de tramvai în faţa Poştei Mari. Medicii chemaţi să-i acorde primul ajutor nu au mai putut face nimic pentru ea şi au declarat decesul.

08 dec. 2016, 08:12
Bătrână lovită mortal de un tramvai. Vezi ce făcea în timp ce traversa strada

Momente teribile la Timisoara, miercuri seara. O femeie a fost izbita de tramvai in fata Postei Mari. Impactul a fost unul violent, astfel ca femeia a fost aruncata cativa metri si s-a zdrobit de betonul dintre linii. La fata locului au sosit rapid echipaje ale ambulantei si politiei. Medicii au preluat-o mai mult moarta decat vie si au transportat-o la spital. Din nefericire, aceasta pierduse mult sange si n-a mai rezistat.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, din primele verificari, se pare ca femeia in varsta de 72 de ani a traversat bulevardul Revolutiei pe bicicleta si nu a fost atenta la culoarea semaforului. Vatmanul tramvaiului a vazut-o prea tarziu.

Linia tramvaiului 41 a fost blocată, luni dimineaţa, din cauza unui accident. O tânără care vorbea la telefon a fost lovită în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis. După efectuarea verificărilor, circulaţia a fost reluată.