Bătut măr după ce a parcat maşina pe un loc de parcare deszăpezit de alţii

Incidentul a avut loc la Piteşti, unde un tânăr a fost luat la pumni de doi vecini, revoltaţi că au muncit în zadar pentru ca altul să-şi pună maşina pe locul de parcare deszăpezit de ei. Bărbatul este decis să depună reclamaţie la poliţie împotriva celor doi, informează România TV.

28 ian. 2014, 08:24
Bătut măr după ce a parcat maşina pe un loc de parcare deszăpezit de alţii

Bărbatul a ajuns la spital cu vânătăi pe tot corpul şi hainele rupte după ce a fost bătut de un tânăr şi de tatăl acestuia. Totul pentru că victima şi-a parcat maşina pe un loc deszăpezit de agresori. „Mi-au dat cu pumnii, cu picioarele, m-au pus jos, m-au dat cu capul de asfalt. Taică-su m-a ţinut şi băiatul mi-a dat cu pumnii şi am căzut inconştient”, a spus victima

Tânărul acuzat recunoaşte că şi-a bătut vecinul, dar spune că s-a enervat cumplit când a văzut că nu mai are loc de parcare deşi a deszăpezit o jumătate de zi. „Am deszăpezit două locuri de parcare, a venit el, a pus-o. L-am rugat frumos, nu a vrut. A coborât şi a degenerat conflictul”, s-a apărat tânărul.

A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru calmarea spiritelor. „Poliţiştii de la Secţia 1 Piteşti s-au deplasat la faţa locului unde au reuşit să aplaneze conflictul dintre cei doi bărbaţi”, a declarat Mădălina Bălănescu, purtător de cuvânt la IPJ Argeş.

Alţi vecini cred că agresorul a avut un motiv întemeiat să recurgă la bătaie. „Pentru asta, da. Pentru asta cred ca-ţi vin parangheliile. Anul trecut de vreo trei ori am deszăpezit, anul ăsta nu mai mişc de aici maşina”, a spus o femeie.

Tânărul bătut este decis să depună reclamaţie la poliţie.