Bebeluş de 9 luni, rănit într-un accident provocat de mamă. Femeia a intrat cu maşina într-un TIR

Un accident grav a avut loc pe DN7 în județul sibiu. Mama unui copil de numai 9 luni a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un tir. Femeia, micuțul dar și o tânără care se afla în mașină au fost răniți și transportați la spital.

04 oct. 2018, 06:34
Bebeluş de 9 luni, rănit într-un accident provocat de mamă. Femeia a intrat cu maşina într-un TIR

Accidentul s-a produs în localitatea sibiană Tălmaciu, după ce şoferiţa neatentă a pătruns pe contrasens. Conform polițiștilor care au ajuns la fața locului, „o conducătoare auto, care circula spre Sibiu, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR condus regulamentar în sens opus„.

Alături de șoferiță, în vârstă de 46 de ani, în mașină se mai afla o femeie de 21 de ani și un bebeluș de doar un an și șase luni. Se pare că toți sunt răniți, însă conștienți și primesc îngrijiri medicale.

În urma accidentului, traficul pe DN7 a fost blocat total. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, pentru salvarea victimelor au fost trimise de urgență două ambulanțe și un echipaj SMURD. Toate cele trei victime urmează a fi transportate în Sibiu, la spital, pentru investigații suplimentare.