PNL, obligat să retragă din online un mesaj anti-PSD

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a anunţat că, urmare a unei sesizări pe care a depus-o ea, Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti a decis obligarea PNL să retragă din online un mesaj anti-PSD.

23 nov. 2016, 18:14
PNL, obligat să retragă din online un mesaj anti-PSD

„În urma unei plângeri depuse de Gabriela Firea, preşedintele organizaţiei Bucureşti a PSD, Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 al Municipiului Bucureşti a decis, în şedinţa din 23 noiembrie a.c., că Partidul Naţional Liberal a încălcat legea prin distribuirea, în mediul online, a unei postări care asociază Partidul Social Democrat cu o perioadă caracterizată de puternice tulburări sociale şi politice. Mai precis, pe site-ul propriu şi pe conturile partidului de pe reţelele de socializare a fost distribuit mesajul: «Dragnea: DUPĂ ALEGERI, TOŢI VOR PLĂTI #POGROMdeguvernare PSD»”, se arată într-un comunicat al PSD.

În baza art. 80 alin. 1 şi 2 şi raportat la art. 65 alin. 3 din Legea nr. 208/2015, Biroul Electoral de Circumscripţie a dispus obligarea PNL de a retrage de pe site-ul propriu şi de pe reţelele de socializare a postării care făcut obiectul sesizării.

CITEŞTE ŞI: Alegeri parlamentare 2016.Sondaj Kantar-TNS: USR a depăşit PNL la intenţia de vot. PSD este lider cu 40%