„Becali e antifotbal, ce să ştie?”. Dezvăluiri explozive, Dică, aproape să fie dat afară de la Steaua

Gigi Becali a fost aproape să îl înlocuiască pe antrenorul Nicolae Dică, după înfrângerile consecutive cu CSM Poli Iaşi, Viktoria Plzen şi Astra, meciuri în care FCSB nici măcar nu a marcat.

15 dec. 2017, 08:10
„Becali e antifotbal, ce să ştie?”. Dezvăluiri explozive, Dică, aproape să fie dat afară de la Steaua

Victor Pițurcă a dezvăluit că antrenorul de la FCSB a fost aproape să fie dat afară, la finalul lunii noiembrie. „Acum câteva etape știam că se dorea schimbarea lui (n.r. – a lui Nicolae Dică), că a fost shimbat. A câștigat meciurile următoare și a scăpat. Depinde de rezultatele echipei. Vă imaginați că dacă pierde două – trei meciuri nu mai are șanse la campionat și iese din Europa League, va fi foarte greu să rămână„, a spus Victor Pițurcă, într-un interviu acordat Digi Sport.

Chiar dacă rezultatele l-au salvat pe Dică, Victor Piţurcă nu vede cu ochi buni stilul de lucru al finanţatorului Gigi Becali, care a recunoscut în mai multe rânduri că sunt situaţii în care gestionează alcătuirea echipei.

Când jucătorii știu cine face echipa, antrenorul nu mai există, vedeți ce s-a întâmplat și la FCSB cu anumiți jucători. Când l-am cunoscut eu (n.r. – pe Gigi Becali), nu știa absolut nimic, dar absolut nimic. Acum… ce să știe acum?!! Că trebuie să joace cutare, să intre cutare… Nu are cum să știe, pentru că el e antifotbal„, a mai spus fostul selecționer.