Beyonce de România, mesaj sfâşietor după ce a ajuns pe mâna medicilor. „Ţie îţi mulţumesc, Doamne, pentru că mereu mă ridici”

Zilele trecute, paparazzii au pus mâna pe imaginile momentului cu Beyonce de România. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a ajuns de urgență pe mâna medicilor și a trecut prin momente cumplite.

25 oct. 2018, 12:32
Beyonce de România, mesaj sfâşietor după ce a ajuns pe mâna medicilor. „Ţie îţi mulţumesc, Doamne, pentru că mereu mă ridici”

După ce a umblat destul prin spitale și a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență în urma unor probleme de sănătate, Beyonce de România a postat un mesaj cutremurător pe pagina ei de Facebook, scrie spynews.ro. Fosta iubită a lui Nicolae Guță este o persoană extrem de credincioasă, care nu uită să se roage lui Dumnezeu și să-i mulțumească pentru tot ceea ce trăiește.

Citeşte şi Bărbatul care a intrat pe scenă în timpul concertului Beyonce şi Jay-Z din Atlanta, pus sub acuzare

„Când greutățile vieții mă pun la pământ, ție îți mulțumesc, Doamne, pentru că mereu mă ridici” a scris Beyonce de România, pe Facebook.

Mădălina Georgiana Dumitru, cunoscută publicului drept Beyonce de România, este o fostă cântăreața de manele, care a devenit cunoscută după povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Nicolae Guță. Relația lor s-a terminat cu scandal, după ce blondina a născut o fetiţă, Anais, în 2014.