Bianca către ispita Sorin de la „Insula Iubirii”: „Cum crezi că pot să mă… când e camera acolo?!” VIDEO

După lungi încercări de-ale lui Sorin, Bianca a cedat într-un final şi a fost cucerită de ispită. Cei doi au avut parte de momente romantice, s-au sărutat şi s-au iubit în pat.   

RomaniaTV.net
22 iul. 2017, 19:34
Un nou cuplu se destramă pe „Insula Iubirii”? Ispita Nicoleta şi Cătălin s-au sărutat pasional! Iubita lui a rămas fără cuvinte. 

Nicoleta şi Cătălin sunt cei mai noi concurenţi de la „Insula Iubirii” şi puteau jura că nu se vor despărţi niciodată. Tânărul, însă, a fost vrăjit de una dintre ispite.

 

Nu au fost singurii. Sărut pasional pe Insula Iubirii. Alexandra s-a lăsat ispitită de Robert Popescu. 

Alexandra a fost mereu văzută drept cea mai cuminte concurentă a acestui sezon de la „Insula Iubirii”. Însă, după ce a văzut că iubitul ei are o nouă pasiune, pe Maria, tânăra s-a consolat în braţele lui Robert.

 

Maria, ispita de la „Insula Iubirii”, nu ratează nicio ocazie pentru a arăta cât este de sexy. Diva face reclamă la costume de baie, iar aparițiile sale sunt de-a dreptul incendiare.

INSULA IUBIRII 2017. Scene incendiare la „Insula Iubirii”. Două concurente au căzut în ISPITĂ

INSULA IUBIRII 2017. Bianca şi Sorin au fost din nou protagoniştii unor scene incendiare, dar un mic amănunt i-a împiedicat pe cei doi să facă amor. Bianca se afla la menstruaţie, aşa că cei doi nu au mai făcut dragoste. Ea i-a mărturisit lui Sorin acest lucru, iar în cele din urmă amândoi au decis să nu mai facă amor.

INSULA IUBIRII 2017. O concurentă a făcut AVORT pentru a participa la emisiune. DETALII ŞOCANTE