Bianca Drăguşanu, atacată în trafic de un şofer nervos. Tristan Tate l-a ridicat pe sus pe şoferul violent

Bianca Drăguşanu a avut parte de clipe de panică în urmă cu câteva săptămâni, atunci când un şofer nervos a atacat-o în trafic, după ce ea ar fi făcut o manevră nu tocmai regulamentară în faţa acestuia. În urma mişcării făcute de blondină, bărbatul i-a atins maşina acesteia, aşa că a început un scandal de proporţii.

24 sept. 2018, 08:01
Bianca Drăguşanu, atacată în trafic de un şofer nervos. Tristan Tate l-a ridicat pe sus pe şoferul violent

Bărbatul nervos s-ar fi dat jos din maşină pentru a-i cere explicaţii Biancăi Drăguşanu, scrie wowbiz.ro. Vedeta s-a speriat şi s-a încuiat în maşină, apoi a pus mâna pe telefon şi a sunat pentru a primi ajutor. Pe cine a chemat? Pe Tristan Tate, care se afla în apropiere, aşa că a ajuns rapid.

Citeşte şi Cătălin Botezatu, dezvăluiri ULUITOARE despre Bianca Drăguşanu. Ce bărbaţi celebri a refuzat vedeta!

Andrew Tate, cunoscut drept Cobra, a povestit pe canalul său de Youtube cum s-a petrecut totul.

„Eram cu fratele meu la o terasă, atunci când una dintre prietenele lui l-a sunat să-i ceară ajutor. Eram în apropiere şi am ajuns foarte repede acolo pentru că ea ne-a trimis locaţia exactă. Tipul lovea cu pumnii maşina Biancăi Drăguşanu. Când eu şi Tristan am ajuns, am coborât din maşină şi el a încercat să fugă, dar Tristan l-a prins şi şi-a pierdut puţin controlul. Îl ridicase de la pământ, dar şi-a dat seama că nu merită să facă una ca asta. Prietena lui Tristan a povestit că au făcut accident, minor, iar bărbatul şi-a ieşit din minţi. Tristan s-a calmat pe urmă”, a povestit Cobra Tate.

Între timp, Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate s-au despărţit, iar vedeta a declarat că au decis de comun acord ca niciunul să nu mai vorbească despre celălalt.