Bianca Drăguşanu a vorbit despre semnele care au dus la divorţul de Victor Slav. „Faci pe interesantul şi faci decizia mai uşoară”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre semnele care prevestesc un iminent divorț. Cum este și ea trecută printr-o despărțire legală de Victor Slav, nu putem decât să ne întrebăm prin câte dintre aceste momente cheie au trecut și ei.

12 apr. 2018, 11:30
Bianca Drăguşanu a vorbit despre semnele care au dus la divorţul de Victor Slav. „Faci pe interesantul şi faci decizia mai uşoară”

„Primul semn ar fi disprețul față de partener. Potrivit psihologilor, se manifestă prin sarcasm sau umor din acela răutăcios, (…) când unul dintre parteneri ignoră dorințele celuilalt. Al doilea semn ar fi bârfirea partenerului. Nu e o tragedie să te plângi că iubi nu duce gunoiul sau strânge masa. Să faci pe interesantul și să aștepți să vină după tine, de multe ori îi faci decizia mai ușoară.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, avertisment în Săptămâna Mare. „O să sluţiţi!”

Cu bombardatul e ușor. Dacă nu-ți răspunde, înjură-l! Și ești pe calea bună spre divorț! Divorțul nu e ceva ieșit din comun și poate fi mereu un nou început. Despărțirea, divorțul, ruperea relației nu reprezintă sfârșitul lumii. Îți vezi de drum și îți cauți fericirea. După despărțire, suntem toți mai frumoși și radiăm,” a explicat prezentatoarea TV, potrivit spynews.ro

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, însă au divorțat. Cei doi s-au împăcat ulterior și au împreună o fetiță, Sofia.