Bianca Drăguşanu, faţă în faţă cu magistraţii, în cazul unui proces de înşelăciune

Vedeta este implicată în ceea ce a fost numită cea mai mare înşelăciune imobiliară din vestul României: afacerea Radisson. Miercuri, iubita lui Cristea a ajuns la tribunal unde va da declaraţii.

RomaniaTV.net
13 iun. 2012, 11:43
Bianca Drăguşanu, faţă în faţă cu magistraţii, în cazul unui proces de înşelăciune

Bianca Drăguşanu a fost chemată la bara să depună mărturie la cererea unuia dintre afaceriştii judecati pentru înşelăciune în acest caz, acelaşi care a căutat-o pentru a apărea în spotul de promovare a unui complex de locuinţe din Zona Soarelui din Timişoara în schimbul a câteva mii de euro, scrie cancan.ro.

Proaspăt întoarsă de pe plajele din Spania de unde şi-a „tras” un bronz de excepţie, „blonda lui Bote” a apărut de dimineaţă la tribunal pentru a da declaraţii. În 2005, doi acţionari, Ciprian Nistor şi Andrei Nadşadi, au încasat peste 1,4 milioane de euro de la 39 de timişoreni pentru ridicarea unor blocuri de locuinţe.

Este posibil ca Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea să se fi întors cu un „suvenir” nesperat din vacanţa de vis pe care au petrecut-o în Spania. La revenirea în ţară, cei doi au lăsat de înţeles că ar putea deveni în curând părinţi.

Rămâne de văzut dacă au făcut-o doar pentru a rămâne în centrul atenţiei sau dacă totul va deveni realitate.