Bianca Drăguşanu, în pericol de divorţ din cauza Andei Adam

La doar două luni după ce şi-au jurat dragoste eternă, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt gata să renunţe la mariajul lor. Cel puţin aşa susţin vecinii cuplului, care se plâng că cei doi se ceartă zilnici şi că, prin pereţii subţiri, s-a auzit nu doar o dată cuvântul divorţ.

14 nov. 2013, 14:31
Bianca Drăguşanu, în pericol de divorţ din cauza Andei Adam

La scurt timp după cea mai mediatizată nuntă a anului, au început să apară şi primele zvonuri legate de despărţire. Certurile tot mai dese au fost puse pe seama presiunii din partea publicului, însă se pare că adevăratul motiv este Anda Adam, fosta iubită a lui Victor Slav.

Potrivit SpyNews.ro, cântăreaţa a reluat legătura cu Victor şi asta nu doar prin intermediul telefonului, ci şi fizic. Prezentatorul de la Meteo a fost văzut recent când intra cu maşina în subsolul blocului în care locuieşte Anda şi unde cei doi au locuit împreună.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, ameninţată cu ÎNCHISOAREA

Anda Adam a recunoscut că ţine legătura cu soţul Biancăi.

„Victor nu este obişnuit cu haosul şi de când e cu Bianca numai de asta are parte! S-a confesat la mine pentru că a stat şase ani cu mine. În cine altcineva să aibă încredere? E un om foarte mişto. Dacă-mi dă telefon la 3 noaptea, merg după el oriunde”, a povestit cântăreaţa pentru cancan.ro.

Referitor la un mesaj pe care Victor i l-a trimis şi care a reprezentat motiv de ceartă în cuplul Victor-Bianca, artista a comentat: „Da! Victor mi-a dat pe WhatsApp. „Ce faci, esti ok? Nu mai support presiunea. Îmi vine să plec în lume”. Eu i-am răspuns că şi eu vreau acelaşi lucru! Probabil, asta a găsit Bianca în telefonul lui!”.