Bianca Drăguşanu, păţanie amuzantă în avion. Cum i-a stârnit curiozitatea bărbatul de lângă ea

Bianca Drăguşanu a povestit în emisiunea sa o poveste amuzantă din viaţa ei. Vedeta a mers cu avionul la dentistul său din Timișoara, iar în avion a avut parte de o situație bizară.

23 oct. 2017, 18:04
Bianca Drăguşanu, păţanie amuzantă în avion. Cum i-a stârnit curiozitatea bărbatul de lângă ea

Bianca Drăgușanu a povestit o „pățanie” pe care a întâmpinat-o în avion, în drum spre Timișoara, în urmă cu câteva zile. Aceasta stătea lângă un bărbat care citea o carte. Când a observat despre ce este vorba, curiozitatea a împins-o să intre în discuție cu el, iar acesta i-a oferit cartea.

„Am zburat până la Timișoara la dentist! (…) În avion, colegul meu citea o carte foarte, foarte interesantă, era absorbit. Eram curioasă și mi-a dat cartea! Știți ce scria? Cel mai bun educator al bărbaților este femeia! (…) , a spus Bianca Drăgușanu.

Şi asta nu e tot. Bianca Drăguşanu a vorbit şi despre bărbaţii din viaţa ei, despre care spune că nu toţi au fost… stâlpul relaţiei.

„Bărbatul trebuie să fie stâlpul familiei. Bărbatul trebuie să fie bărbat. Înainte de soțul meu, am trecut și eu prin situații similare. Eu eram bărbatul familie, eu schimbam becurile, aduceam cei mai mulți bani în casă”, a mărturisit vedeta.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu a dat din casă. Ce face cu Victor Slav în pat: „El îmi face poze, eu îl înregistrez”