Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate, despărţire cu scandal şi înjurături

Cuplul momentului din showbizul românesc s-a despărţit! Povestea de iubire dintre Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate s-a terminat în urmă cu două zile, după o ceartă aprinsă între cei doi.

05 sept. 2018, 08:17
Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate, despărţire cu scandal şi înjurături

După numeroase certuri şi împăcări, flacăra iubirii dintre Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate s-a stins, scrie spynews.ro. Surse din anturajul celor doi spun că Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate au avut o dispută destul de serioasă în urmă cu două zile, plină de ţipete şi înjurături.

Citeşte şi Iubitul Biancăi Draguşanu, Tristan Tate, face mişto de românce. „România este ca un ţinut magic unde…..”

Motivul despărţirii nu a fost confirmat de niciunul dintre ei, dar apropiaţii lui Tristan Tate au dat din casă şi au dezvăluit faptul că milionarul englez s-ar fi plictisit de frumoasa blondină.

Se pare că cel mai câştigat, din toată această relaţie presărată cu picanterii, este Tristan Tate, care, potrivit surselor din anturajul lui, a avut un mare bonus, şi anume acela de a deveni cunoscut, datorită faptului că Bianca Drăguşanu este o persoană publică, a cărei viaţă este permanent în atenţia presei.

În ultima perioadă, Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate nu au petrecut la fel de mult timp împreună, aşa cum au făcut pentru o bună perioadă, din momentul în care şi-au făcut publică relaţia. Weekendul trecut, Tristan Tate a fost plecat din ţară alături de fratele său, Cobra Tate, iar Bianca Drăguşanu şi-a făcut de cap, alături de buna sa prietenă, în cel mai exclusivist club de pe litoralul românesc. În weekend, frumoasa blondină a primit mai multe buchete de flori de la o persoană „misterioasă”, lucru care a dat de gândit presei.