Bianca Drăguşanu trece prin momente grele. A ajuns de urgenţă cu micuţa la medic

Bianca Drăguşanu a declarat că-şi mai doreşte copii şi că este pregătită pentru o nouă sarcină. Blonda a mărturisit că experienţa cu Sofia a schimbat-o foarte mult.    

13 nov. 2016, 12:47
Bianca Drăguşanu trece prin momente grele. A ajuns de urgenţă cu micuţa la medic

Problemele continuă pentru Bianca Drăguşanu care a trecut prin dureri cumplite pe durata sarcinii, deoarece micuţa Natalia suferă teribil fiindcă are colici. Bianca a povestit totul pentru wowbiz.ro: „Ca mamă, este îngrozitor să îţi auzi copilul plângând şi să nu poţi face nimic. M-am dus la doctor, am întrebat dacă trebuie să îi dau un tratament Nataliei pentru colici, însă, mi s-a spus că este normal ce se întâmplă şi trebuie să aştept o perioadă, până când o să îi treacă de la sine. E greu, dar nu am ce să fac. De trei săptămâni, şi eu şi Victor stăm toată noaptea lângă ea, nu închidem un ochi. Mă simt neputincioasă şi sper din tot sufletul ca perioada asta să treacă rapid şi fetiţa mea să scape de durerile astea”.

Bianca Drăguşanu, declaraţie bombă despre a doua sarcină. Nimeni nu se aştepta să se întâmple asta la doar două luni după naştere