Bijuterii DIY feng shui: Cum poţi folosi cristalele pentru o energie pozitivă

Pentru ca o bijuterie să funcţioneze ca un factor vindecător, nu trebuie să conţină sintagma "feng shui" în ea, dar trebuie să aibă neapărat elementele care aduc energia pozitivă, echilibrul şi armonia.

11 iun. 2015, 13:03

Ca să reuşeşti acest lucru, creează-ţi bijuterii care să conţină cristale şi pietre. Pietrele preţioase şi metalul au fost utilizate încă din antichitate pentru protecţie şi sporirea energiei pozitive.

În funcţie de proprietăţile feng shui ale cristalelor, acestea pot fi utilizate pentru o mulţime de scopuri, de la atragerea şi păstrarea dragostei, la sporirea unei conexiuni spirituale.

Spre exemplu, un pandant din cuarţ roz ţinut în apropierea inimii îţi vindecă rănile în urma unei despărţiri şi te ajută să mergi mai departe cu uşurinţă.

Un inel din argint cu piatra lunii poate calma emoţiile pe care le ai, iar o brăţară cu hematit îţi oferă o stare bună de sănătate şi este un bun protector pentru organismul tău. Hematitul te ajută să fii o persoană mai încrezătoare şi să ai mai mult curaj. De asemenea, îţi asigură o tensiune arterială bună, te ajută să scapi de stres şi să fii mai calmă.

Agatul este o piatră vindecătoare şi se presupune că te scapă de cicatrici, pete şi entorse, în timp ce ametist-ul te ajută să ai o gândire creativă, să te vindeci din punct de vedere spiritual şi să combaţi insomnia.

Citeşte mai multe pe feminis.ro.