BILET PARIURI1X2: 3 ponturi din Liga Campionilor şi Wimbledon!

Ieri am facut din nou profit cu combo-ul oferit de redactia www.pariuri1x2.ro, dar acesta a fost moderat. „Vinovat” s-a facut Troicki, jucator care s-a retras din partida in care il avea adversar pe F. Mayer. Pariul pe meciul in cauza a primit cota 1. Ne-au adus, insa, pe plus cele doua seturi castigate de Young, in disputa cu Istomin, precum si varianta peste 1.5 goluri in Hacken – Hammarby (scor 2-0).

04 iul. 2017, 07:07
BILET PARIURI1X2: 3 ponturi din Liga Campionilor şi Wimbledon!

Biletul zilei: Astazi pariem pe acelasi mix de sporturi, tenis & fotbal. Avem in vedere doua competitii grele, Liga Campionilor si Wimbledon.
Din fotbal alegem o varianta „safe” pentru confruntarea Santa Coloma – Alashkert. In tur a fost doar 1-0 pentru trupa gazda, dar Alashkert a controlat autoritara disputa, avand peste 20 de faze periculoase la poarta andorrezilor. Sunt sanse bune sa-i vedem pe armeni biruind si in mansa secunda. Ponturile din tenis au in vedere victoriile logice repurtate de Kerber, nr. 1 mondial, in jocul cu Falconi, americanca de 27 de ani ce vine din afara topului 200 WTA si Gasquet, contra spaniolului David Ferrer. Ajuns la 35 de ani, Ferrer traverseaza o perioada foarte slaba, fara nici un rezultat notabil. In plus, suprafata de la Wimbledon nu-l avantajeaza absolut deloc. Citeste si:

Biletul zilei www.pariuri1x2.ro  

15:00, A. Kerber – I. Falconi, A. Kerber sa castige cu 2-0
13:30, R. Gasquet – D. Ferrer., R. Gasquet sa castige
21:30, FC Santa Coloma – Alashkert, Alashkert cu handicap 0

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.