Biletul zilei 18 ianuarie. Pe ce meciuri să pariezi azi

Credem ca ambele echipe au forta de a marca, dar inclinam sa oferim si noi oaspetilor prima sansa la cele 3 puncte astfel ca vom miza pe goluri. 

RomaniaTV.net
18 ian. 2019, 10:07
Biletul zilei 18 ianuarie. Pe ce meciuri să pariezi azi

VITESSE – EXCELSIOR

Gazdele, locul 5 in Olanda, se lupta pentru cupele europene si nu au loc de erori in confruntarea cu o formatie care joaca foarte slab in deplasare si care castiga doar cu echipele din a doua jumatate a clasamentului. Vitesse, exceptand partida cu Ajax si cele doua egaluri cu Emmen si Den Haag, a castigat tot ce se putea pe teren propriu si marcheaza la foc automat avand 27 de goluri in 17 meciuri jucate. Credem ca astazi se vor impune destul de clar.

PRONOSTIC: 1&G2+ (Vitesse invinge si marcheaza minim 2 goluri)

COTA: 1.43

KV MECHELEN – KSV ROESELARE

Liderul din Proximus League continua cursa de promovare in prima liga si credem ca va castiga la pas meciul de diseara in fata locului 6, Roeselare. Mechelen este o forta pe teren propriu pierzand numai o partida in debutul sezonului, 1-2 cu Lommel si remizand 1-1 cu Beerschot. In rest, victorii clare, pe linie, si foarte multe goluri inscrise. Golaverajul de 44-16 dupa 21 de meciuri arata clar forta acestei echipe.

PRONOSTIC: 1&G2+ (Gazdele inving si inscriu minim 2 goluri)

COTA: 1.41

Citeşte continuarea AICI