BILETUL ZILEI – 20 februarie: Cota zilei este 2,07!

BILETUL DE ASTAZI ESTE FORMAT DIN 3 SELECTII, CU O COTA FINALA DE 2.07. Biletul zilei a fost pregatit de Pariuri1x2, cea mai dinamica si profesionista comunitate a pariorilor din Romania.

20 feb. 2017, 08:06
BILETUL ZILEI – 20 februarie: Cota zilei este 2,07!

Prima selectie de pe Biletul Zilei o reprezinta partida Newcastle-Aston Villa. Diferenta este imensa intre obiectivele retrogrdatelor din stagiunea anterioara. Daca echipa lui Benitez se pregateste intens de revenirea in Premier Leaue, de partea cealalta Villa, cu esecuri pe linie in ultimele 4 etape, s-a apropiat periculos de zona rosie. Probabil vom asista la un succes al gazdelor, dar luam in calcul si un meci cu goluri. Cel putin doua.

Astazi avem meci si in primul esalon al Turciei. Trabzonspor nu traverseaza un sezon deosebit, dar forma de moment, cu 4 victorii consecutive, a readus-o in lupta pentru calificarea in cupele europene. Astazi are o noua sansa buna la cucerirea celor 3 puncte, in meciul de acasa cu Alanyaspor, prima echipa peste linia retrogrdarii. Oaspetii au un atac de top 6 in Turcia – 29 de goluri marcate – dar si cea mai slaba defensiva a campionatului, cu o medie de exact 2 goluri incasate pe meci. Pariul ales pentru acest meci este peste 1.5 goluri.

Inchidem biletul zilei tot cu o sugestie pe cel putin doua modificari ale tabelei. Meciul propus este Munchen 1860 – Nurnberg. Formatia gazda este poate cea mai inconstanta din Zweite, cu partide formidabile contra unor granzi ai diviziei, urmate de evolutii lamentabile in fata celor mai slabe trupe ale esalonului. Ca urmare, fotbalistii lui Vitor Pereira ocupa locul al 14-lea, la doar 4 puncte de zona retrogradarii. De partea cealalta, Nurnberg anunta la inceputul sezonului o revenire in Bundesliga. Daca atacul si-a facut datoria in cele 20 de runde scurse la startul stagiunii, defensiva in schimb a capotat in prea multe randuri. Nurnberg are acum a 3-a cea mai slaba aparare din Zweite. Sunt, asadar, motive, sa asistam la un meci spectaculos si la Munchen, cu atat mai mult cu cat disputa este si un derby al Bavariei.

DACA PARIEZI BILETUL ZILEI LA ACEASTA CASA DE PARIURI, ATUNCI AI CEA MAI MARE COTA SI IN PLUS PRIMESTI SI UNA DINTRE CELE MAI BUNE OFERTE DE BUN VENIT DIN ROMANIA.