BILETUL ZILEI: Căutam profitul pentru a treia zi consecutiv. Vezi selecţiile pentru sâmbătă!

Si ieri s-a facut profit cu biletul redactiei pariuri1x2.ro.  Este drept, acesta nu a fost decat partial. Daca in partida Cardiff – Newcastle s-a acordat un singur galben, in timp ce noi mizasem pe maxim 3, in duelul Villarrea – Gijon pariul nostru, 2 cu handicap asiatic +2, a primit cota 1. Villarreal s-a impus la doar 2 goluri diferenta.

29 apr. 2017, 05:54
BILETUL ZILEI: Căutam profitul pentru a treia zi consecutiv. Vezi selecţiile pentru sâmbătă!

Biletul zilei

Astazi pariem exclusiv pe fotbal. Redactia www.pariuri1x2.ro a ales 3 confruntari din 2 campionate puternice ale Europei.
Dupa ce si-a odihnit practic intreg lotul in semifinala de Cupa Frantei cu PSG (scor 0-5), Monaco este pregatita sa bifeze o victorie concludenta in meciul de acasa cu Toulouse. Pariem pe gazde cu handicap asiatic -1, ceea ce inseamna ca in cazul unui succes al monegascilor la exact un gol diferenta, miza ne este returnata (cota 1 pe pronostic).
Avem un pont si pentru Werder – Hertha: gazdele marcheaza! Werder este cea mai in forma echipa a momentului in Bundesliga, cu 26 de puncte acumulate in ultimele 10 etape. De asemenea, trupa din Brenen are a 5-a cea mai buna linie de atac a stagiunii, cu un total de 50 de goluri inscrise in cele 30 de runde.

Citeste si:

Cealalta confruntare din fotbalul francez care ne-a atras atentia este Nantes – Lorient. Gruparea de pe Stade de la Beaujoire joaca bine in fata proprilor suporteri, in timp ce oaspetii se afla intr-o forma incredibila: 4 victorii in ultimele 5 partide. Totusi, in continuare serios amentintata cu retrogrdarea, Lorient are nevoie disperata de puncte si in aceasta deplasare.  Asteptam un meci spectaculos si pariem simplu, “peste 1.5 goluri”

Biletul zilei

20:30, Monaco – Toulouse, Monaco -1 asiatic
20:00, Nantes – Lorient, peste 1.5 goluri
20:00, Werder Bremen – Hertha, Werder sa inscrie

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.