Biletul zilei oferit de pariuri1x2.ro face diferenţa. Astăzi, 100% tenis!

Am intrat in zodia profitului! Si ieri, pentru a 5-a oara in ultimele 6 zile, biletul propus de redactia www.pariuri1x2.ro a fost castigator! Pariurile selectate, simple si logice, s-au “inverzit” fara mari emotii. Am pariat pe cel putin un gol marcat de Wolfsburg la Braunschweig, meci castigat de “lupi” cu 1-0 si pe varianta 1x in Stromsgodset – Viking. Gazdele s-au impus la pas, scor 4-2. Pentru duelul Frosinone – Carpi, pariul sugerat a fost sub 3 goluri asiatic. Succesul a revenit oaspetilor, dar la limita, cu 1-0.

30 mai 2017, 07:26
Biletul zilei oferit de pariuri1x2.ro face diferenţa. Astăzi, 100% tenis!

Biletul zilei

Astazi mizam exclusiv pe tenisul de la Roland Garros, avand in vizor 3 meciuri de tabloul masculin. Mizam pe favoritii Gael Monfils si Andy Murray, in disputele cu Brown si Kuznetsov, jucatori mult mai slab cotati. La infruntarea Querrey – Chung pariul propus este pe cel putin 4 seturi disputate. Americanul are prima sansa la victorie, dar Chung, cu doar 4 infrangeri in cele 16 meciuri pe zgura ale sezonului, va avea un cuvant greu de spus in ceea ce priveste accederea catre turul secund de la RG 2017.

CITESTE SI:

Biletul zilei

13:30 Querrey – Chung peste 3.5 seturi
15:00 Murray – Kuznetsov 1
17:00 Brown – Monfils 2 HA -1.5 seturi

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.