Biletul zilei pariuri1x2.ro: 5 goluri ne aduc profit

Cel mai profitabil bilet în cota 2 din România este livrat. Miercuri pariem pe duelurile programate în Liga Campionilor, la Amsterdam și Praga, plus disputa Burnley – Sunderland din Cupa Ligii Angliei.

28 aug. 2019, 08:24
Biletul zilei pariuri1x2.ro: 5 goluri ne aduc profit

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Cum s-a menționat încă din titlu, baza biletului nostru o reprezintă astăzi pronosticurile pe goluri. Pariem pe două sau mai multe reușite ale gazdelor în Ajax – APOEL. ”Lăncierii” au toate argumentele de partea lor, de la locul de disputare al partidei, până la valoarea net superioară a echipei care, în sezonul anterior, a fost la doar câteva secunde distanță de finala Ligii Campionilor.

Avem pe combo-ul zilei și un pont la confruntarea Slavia Praga – CFR Cluj. Investim simplu, pe cel puțin un gol marcat în doua repriză, atunci când jocul, inevitabil, se va deschide, indiferent de rezultatul de pe tabelă.

Ajungem și în Cupa Ligii Angliei, acolo unde am avut, în cele 18 confruntări programate marți, nu mai puțin de 14 rezultate de ”peste 2.5 goluri”. Pe aceeași linie sperăm să fie și unul dintre derby-urile fazei, Burnley – Sunderland. Precauți, coborâm însă linia variantei propuse pentru acest joc la ”peste 1.5 goluri”.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

AJAX AMSTERDAM – APOEL GAZDELE ÎNSCRIU PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.22

SLAVIA PRAGA – CFR CLUJ GOL ÎN REPRIZA SECUNDĂ COTA 1.28

BURNLEY – SUNDERLAND PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.28

COTA TOTALĂ: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.